Νέα πνοή στην αγορά στοιχήματος της Αγγλίας έδωσε η επιστροφή των ιπποδρομιών

Οι ιπποδρομίες αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στην Αγγλία και οι παίχτες του στοιχήματος το απέδειξαν για μια ακόμη φορά, την πρώτη ημέρα που οι ιπποδρομίες επέστρεψαν στο κανονικό τους πρόγραμμα. Η προτίμηση που έδειξαν οι παίχτες στο ιπποδρομιακό στοίχημα, ήδη από την πρώτη ημέρα επιστροφής του, έδωσαν μια νέα πνοή στην αγορά στοιχήματος, η οποία τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει ελλείψεις και οικονομικά προβλήματα.

Όπως και άλλα αθλήματα στην Αγγλία και στον υπόλοιπο κόσμο, οι ιπποδρομίες διακόπηκαν για περίπου τρεις μήνες. Επέστρεψαν, όμως, την 1η Ιουνίου και ώθησαν χιλιάδες παίχτες στο να επιστρέψουν την αγαπημένη τους συνήθεια.

 

“Φρέσκια” πηγή εσόδων για τις εταιρείες στοιχήματος

Τις προηγούμενες ημέρες είχε προηγηθεί η επιστροφή και άλλων διοργανώσεων του εξωτερικού, όπως η γερμανική Bundesliga στο ποδόσφαιρο, οι γαλλικές ιπποδρομίες κτλ.. Ωστόσο, καμία δεν είχε τον ίδιο αντίκτυπο στο στοίχημα με την επιστροφή των αγγλικών ιπποδρομιών. Οι παίχτες έσπευσαν να στοιχηματίσουν στις ιπποδρομίες της Δευτέρας και, σύμφωνα με τις εταιρείες, ο τζίρος ήταν αρκετά υψηλότερος από αυτόν μιας συνηθισμένης Δευτέρας.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι κορυφαίες στοιχηματικές ιστοσελίδες της Αγγλίας, όπως οι Ladbrokes, Bet365 και BetFair δήλωσαν ότι τα έσοδά τους ήταν πολύ περισσότερα, όχι μόνο σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και σε σχέση με άλλες ημέρες με ιπποδρομίες που δεν περιλάμβαναν κάποιο φεστιβάλ. Οι υπεύθυνοι του online ανταλλακτηρίου της BetFair, μάλιστα, δήλωσαν ότι τα στοιχήματα που δέχθηκαν ανά ιπποδρομία ξεπέρασαν σε αξία τα 1,1 εκατομμύρια ευρώ. 

Η στοιχηματική δράση στις αγγλικές ιπποδρομίες, τέλος, είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη για τις εταιρείες στοιχήματος, οι οποίες αντιμετώπισαν αρκετά οικονομικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες, λόγω των κλειστών πρακτορείων και των διακοπών σε αθλητικές διοργανώσεις που προκάλεσε το lockdown σε ολόκληρο τον κόσμο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.