Χαμηλότερα από τις προβλέψεις τα έσοδα της Betsson

H στοιχηματική εταιρία Betsson ανακοίνωσε τα έσοδά της για το τελευταίο τρίμηνο του 2013. Πρόκειται για 74,3 ευρώ, τα οποία βρίσκονται χαμηλότερα από τις προβλέψεις των 75,4 εκατομμυρίων ευρώ που είχε κάνει η εταιρεία για το συγκεκριμένο διάστημα. Αντίστοιχα, τα μεικτά κέρδη της δεν έφτασαν τα προβλεπόμενα 63,4 εκατομμύρια ευρώ, καθώς δεν ξεπέρασαν τα 62 εκατομμύρια.

 

Παρά τα όχι ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα των προηγούμενων μηνών, ωστόσο, οι υπεύθυνοι της Betsson παραμένουν αισιόδοξοι για το πρώτο τρίμηνο του 2014. Η αισιοδοξία τους οφείλεται και στη νέα επένδυση της εταιρείας - την απόκτηση των online καζίνο Oranje και Kroon, τα οποία αναμένεται να αυξήσουν τα κέρδη της.

 

Η Betsson δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας ώστε να ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.