Στο όριο του να ξεπεράσει τη Nevada βρίσκεται το New Jersey!

H Nevada αποτελεί έως σήμερα, όχι μόνο την πρωτεύουσα του στοιχήματος και των υπόλοιπων τυχερών παιχνιδιών στις ΗΠΑ, αλλά και την Πολιτεία με τα μεγαλύτερα έσοδα από το στοίχημα. Εξαιτίας της νομιμοποίησης του στοιχήματος και σε άλλες Πολιτείες της χώρας, όμως, η πρωτοκαθεδρία της Nevada απειλείται για πρώτη φορά, χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις της αγοράς του New Jersey!

Πρόσφατα, άλλωστε, το New Jersey έκλεισε έναν χρόνο προσφοράς νόμιμων υπηρεσιών στοιχήματος και τα οικονομικά αποτελέσματα δείχνουν ότι ενδεχομένως σύντομα θα γίνει η Πολιτεία με την πιο κερδοφόρα αγορά στοιχήματος.

 

Στο δρόμο για την κορυφή το New Jersey

Τα πρόσφατα οικονομικά στοιχεία της αγοράς στοιχήματος του New Jersey δικαιολογούν την αισιοδοξία των αρμοδίων για τη δημιουργία μιας νέας πρωτεύουσας του στοιχήματος στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία των τελευταίων 12 μηνών, ο τζίρος της αγοράς στοιχήματος (επίγειου και online) άγγιξε τα 3 δις δολάρια, ενώ τα έσοδα των νόμιμων στοιχηματικών αγορών υπολογίζονται στα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Αν και οι αρμόδιες Αρχές στη Nevada δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη τα δικά τους οικονομικά αποτελέσματα, ο άτυπος διαγωνισμός ανάμεσα στις δύο Πολιτείες αναμένεται να λήξει υπέρ του New Jersey. Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν οι Αρχές, αλλά και η ιστοσελίδα PlayNJ.com, στη νέα της ανάλυση για τις δύο αγορές.

Θυμίζουμε, τέλος, ότι το New Jersey προσφέρει νόμιμες υπηρεσίες στοιχηματισμού από τον Μάιο του 2018, όταν και ανακλήθηκε ο ομοσπονδιακός νόμος PASPA, που δεν επέτρεπε στις Πολιτείες να αποφασίσουν μόνες τους αν θα νομιμοποιήσουν το στοίχημα και να ρυθμίσουν τις αγορές εντός των συνόρων τους. Η ανάκληση του νόμου προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων, με πολλές Πολιτείες να έχουν ήδη νομιμοποιήσει το στοίχημα, ένα χρόνο μετά. Και ανάμεσά τους, το New Jersey είναι αυτό που δημιούργησε τη μεγαλύτερη αγορά στοιχήματος, με τη συμβολή κορυφαίων ευρωπαϊκών στοιχηματικών εταιρειών, όπως οι Paddy Power BetFair (σε συνεργασία με τη FanDuel) και William Hill (σε συνεργασία με την Draft Kings).

Δείτε τα οικονομικά αποτελέσματα του του New Jersey για το 2018.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.