Αυξημένα τα έσοδα της Betfair τον τελευταίο χρόνο

Η στοιχηματική εταιρία Betfair ανακοίνωσε αυξημένα έσοδα από τις δραστηριότητές της, για το διάστημα ανάμεσα στον Απρίλιο του 2013 και τον φετινό. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις των υπευθύνων, τα έσοδα της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 2%, καθώς άγγιξαν τα 492 εκατομμύρια ευρώ (το περσινό διάστημα, τα έσοδα δεν ξεπέρασαν τα 484 εκατομμύρια ευρώ). Σύμφωνα πάντα με τα ίδια στοιχεία, τα μεικτά κέρδη της εταιρείας άγγιξαν φέτος τα 114 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας αλματώδη αύξηση της τάξης του 78%!

 

Τα αποτελέσματα αυτά οφείλουν πολλά και στο mobile στοίχημα της εταιρείας, το οποίο σημείωσε επίσης μεγάλη αύξηση και αντιπροσωπεύει πλέον το 64% των συνολικών εσόδων του στοιχήματος.

Η Betfair είναι από τις πιο διάσημες εταιρίες στοιχημάτων και ιδρύθηκε το 1999.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.