Στο μισό τα κέρδη της Ladbrokes

Μειωμένα κατά 49,8% εμφανίζονται τα κέρδη μετά φόρων της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes, στα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2014. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι κάνουν λόγο για μια αναπόφευκτη καμπή, η οποία οφείλεται στη μεταβατική περίοδο που διανύει ο online τομέας της εταιρείας.

 

Αναλυτικότερα, η Ladbrokes ανακοίνωσε πως τα κέρδη της κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014 δεν ξεπέρασαν τα 29,6 εκατομμύρια ευρώ. Για την πτώση αυτή ευθύνεται μια σημαντική μείωση στο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας, αλλά και η εντυπωσιακή πτώση της τάξης του 72,2% στις ιστοσελίδες της! Οι τελευταίες, όμως, έχουν πλέον ανανεωθεί και οι υπεύθυνοι αναμένουν σύντομα αντιστροφή της κακής εικόνας του πρώτου εξαμήνου.

H Ladbrokes ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες εξαιτίας της ποικιλίας της σε στοιχηματικές αγορές,αφού προσφέρει στα μέλη της πάνω από 40 κατηγορίες στοιχημάτων αθλητικών αλλά και ειδικών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.