Αυξημένα έσοδα για τη Unibet

H εταιρία στοιχημάτων Unibet ανακοίνωσε κι επίσημα τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου του 2014, τα οποία χαρακτηρίζονται από αύξηση στα έσοδα, όχι μόνο για την περίοδο Απριλίου-Ιουνίου, αλλά και για ολόκληρο το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Αναλυτικότερα, η Unibet ανακοίνωσε αύξηση των εσόδων της κατά 24%, σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο του 2013, καθώς αυτά ξεπέρασαν τα 92 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι, τα έσοδα του εξαμήνου αγγίζουν τα 193 εκατομμύρια ευρώ. Αντίστοιχα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της εταιρείας, τα κέρδη μετά φόρων άγγιξαν τα 60,6 εκατομμύρια ευρώ για το δεύτερο τρίμηνο του 2014 και τα 79,9 εκατομμύρια για το πρώτο εξάμηνο του έτους.

 

Παράλληλα, ο αριθμός των ενεργών μελών της ιστοσελίδας του online στοιχήματος αυξήθηκε κατά 37%, καθώς ξεπέρασαν τις 610.000.

Πολύ καλά τα νέα για την Unibet η οποία θεωρείται από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στην Ευρώπη.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.