Αυξάνει τα έξοδα του μάρκετινγκ η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair

H στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair (όπως και άλλες εταιρείες στοιχημάτων που δραστηριοποιούνται σε απαιτητικές αγορές, όπως του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας) έχει να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις στο άμεσο μέλλον και ο νέος CEO της, Peter Jackson, καλείται να φροντίσει ώστε η εταιρεία του να ανταπεξέλθει με κάθε τρόπο απέναντί τους.

Για αυτό το λόγο, η Paddy Power BetFair βρίσκεται σε περίοδο αλλαγών και αναθεώρησης των πρακτικών της, ανακοινώνοντας μεταξύ άλλων την αντικατάσταση παλιότερων στελεχών της από νέα. Ένας ακόμη τομέας, στον οποίο θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό η εταιρεία στοιχημάτων είναι αυτός του μάρκετινγκ. Ο συγκεκριμένος τομέας, μάλιστα, θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Paddy Power BetFair.

 

Αύξηση εξόδων του μάρκετινγκ η απάντηση στις προκλήσεις

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Paddy Power BetFair, τα έξοδα της εταιρείας στον τομέα του μάρκετινγκ θα αυξηθούν κατά περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ και θα αγγίξει τα 350 εκατομμύρια ευρώ σε ετήσια βάση.

Πρόκειται για μια λογική απόφαση που μπορεί να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση της Paddy Power BetFair σε απαιτητικές αγορές με τεράστια δυναμική, όπως αυτές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας. Άλλωστε, οι νομοθέτες κάνουν τη ζωή των στοιχηματικών εταιρειών πιο δύσκολη στις παραπάνω αγορές, με νέους νόμους και περιορισμούς. Αυτό σημαίνει ότι εταιρείες όπως η Paddy Power θα κληθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να εξασφαλίσουν το μερίδιο της αγοράς που θα μείνει ελεύθερο, εξαιτίας των αποχωρήσεων όσων δε μπορούν ή δε θέλουν να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η William Hill, η οποία ανακοίνωσε την πώληση του αυστραλιανού τμήματός της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.