Τεράστια ανάπτυξη στο online στοίχημα προβλέπεται για την Ινδία

Μια νέα έκθεση, που συντάχθηκε με αφορμή τη συζήτηση των ινδικών Αρχών για νομιμοποίηση του online στοιχήματος και άλλων ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών, προβλέπει πως η χώρα των 1,25 δις κατοίκων θα αποτελέσει στο μέλλον μία από τις μεγαλύτερες αγορές της βιομηχανίας!

Η συγκεκριμένη έκθεση προβλέπει μέσω στοιχείων την ανάπτυξη των online παιχνιδιών στην Ινδία και καταλήγει σε συμπεράσματα για την εικόνα της αγοράς μετά το 2020.

 

Αγορά αξίας 1 δις ευρώ!

Σύμφωνα με την έκθεση που προέκυψε από έρευνα που πραγματοποίησαν από κοινού οι KPMG και Google, η αξία της αγοράς των online παιχνιδιών στην Ινδία θα έχει αξία τουλάχιστον 1 δις δολαρίων έως το 2021! Στην έκθεση αναφέρεται πως η αγορά θα παρουσιάζει ανάπτυξη της τάξης του 20% κάθε χρόνο και οι παίχτες, οι οποίοι σήμερα δεν ξεπερνούν τα 120 εκατομμύρια, θα ξεπεράσουν τα 310 εκατομμύρια τα επόμενα τέσσερα χρόνια, παρουσιάζοντας αύξηση 117%.

Βέβαια, στα παραπάνω αποτελέσματα περιλαμβάνονται και απλά ηλεκτρονικά παιχνίδια του κινητού, όπως τα Candy Crush και Angry Birds. Ωστόσο, η μεγάλη αύξηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί καθώς οι παίχτες κάνουν τη μετάβαση στα τυχερά παιχνίδια, όπως το online στοίχημα, τα παιχνίδια του καζίνο, οι λοταρίες και το online bingo.

 

Το νομικό πλαίσιο στην αγορά σοτιχήματος της Ινδίας

Αν και ο ινδικός νόμος απαγορεύει ρητά τον τζόγο στην Ινδία, υπάρχουν αρκετά παραθυράκια που σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν οι Αρχές, αλλά και οι στοιχηματικές εταιρείες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην αχανή αγορά. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα νόμο του 1867, ο οποίος εξαιρεί τα παιχνίδια ικανοτήτων και αναφέρεται μόνο σε αυτά που εξαρτώνται αποκλειστικά από την τύχη.

Παράλληλα, όμως, το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας, αλλά και η κυβέρνηση της χώρας, επιθυμούν να εκσυγχρονίσουν το νόμο και να αφήσουν το περιθώριο στους παίχτες να στοιχηματίζουν online. Προς το παρόν, βέβαια, δεν έχουν προχωρήσει σε συγκεκριμένες κινήσεις, αλλά πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως σύντομα το online στοίχημα θα νομιμοποιηθεί και επίσημα στη χώρα.

Άλλωστε, ακόμη και σήμερα, που ο νόμος του 1867 είναι σε πλήρη ισχύ, πολλοί Ινδοί παίχτες στοιχηματίζουν online, ιδιαίτερα στο εξαιρετικά δημοφιλές κρίκετ. Σύμφωνα με την αστυνομία, υπάρχουν αρκετά apps στοιχηματικών εταιρειών που ήδη δραστηριοποιούνται στην ινδική αγορά (όπως η Bet365) και, μπορεί ο νόμος να απαγορεύει τον στοιχηματισμό, αλλά αφού κανείς δεν έχει διαμαρτυρηθεί, οι Αρχές δεν είναι διατεθειμένες να τις εμποδίσουν.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.