Παρέμβαση για τα λάθη των στοιχηματικών εταιρειών ζητά η William Hill US

Ένα πρόσφατο συμβάν στις ΗΠΑ ώθησε την στοιχηματική εταιρεία William Hill US να ζητήσει από τις αρμόδιες Αρχές να αναλαμβάνουν δράση και να διορθώνουν λάθη που κάνουν οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος. Το περιστατικό αφορούσε μια εμφανώς λάθος απόδοση που ανακοίνωσε η FanDuel (θυγατρική της Paddy Power BetFair) και την οποία εκμεταλλεύτηκε ένας παίχτης από το New Jersey, εξασφαλίζοντας κέρδη που οι υπεύθυνοι δεν ήταν διατεθειμένοι να μοιράσουν.

Η συγκεκριμένη απόδοση ήταν εξωφρενικά υψηλή, αλλά οφειλόταν σε λάθος του λογισμικού. Ο παίχτης, όμως, την εκμεταλλεύτηκε και εξασφάλισε πολλά περισσότερα κέρδη από όσο δικαιολογούσε το ρίσκο στοιχηματισμού, χάρη στο εν λόγω λάθος. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε λανθασμένα η απόδοση 751.00 σε ένα σημείο που δε θα έπρεπε να ξεπερνά το 1.20!

Για αυτό το λόγο, η William Hill ζητά προστασία από τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά.

 

Προστασία από τα οφθαλμοφανή λάθη

Η έκκληση της Willim Hill US πραγματοποιήθηκε προς την αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Πολιτείας της Nevada και αφορά σε κάποιες μικροαλλαγές στον σχετικό νόμο. Συγκεκριμένα, η William Hill ζητά το εξής: “Μια αναθεώρηση που να επιτρέπει στη αρμόδια Αρχή να είναι πιο ελαστική στην επίλυση θεμάτων σε περιπτώσεις όπου υπάρχει κάποιο οφθαλμοφανές λάθος – για παράδειγμα με προφανή λανθασμένη τιμολόγηση αποδόσεων. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφευχθούν λάθη όπως το πρόσφατο στο New Jersey, όπου ένας bookmaker ανακοίνωσε μια εμφανώς λανθασμένη απόδοση σε έναν αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου”.

Η William Hill, μάλιστα, έστειλε αντιπροσωπεία τριών ατόμων, προκειμένου να παρουσιαστεί στο διοικητικό συμβούλιο της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής και να παρουσιάσει την αίτησή της. Προς το παρόν, πάντως, οι αρμόδιοι εξετάζουν το θέμα και θα ανακοινώσουν την απάντηση στη William Hill τις επόμενες ημέρες.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.