Νέα σύνθεση για την αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Βουλγαρίας

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της αγοράς στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών της Βουλγαρίας ανακοίνωσε ότι προχωρά σε αλλαγή της σύνθεσής της, μετά την πρόσφατη παραίτηση του έως πρόσφατα προέδρου της, Alexander Georgiev. Ο νέος πρόεδρος είναι ο Georgi Yordanov, πρώην στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών.

Ο Yordanov αντικαθιστά τον Georgiev μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε, σχετικά με σχέσεις του δεύτερου με έναν επιχειρηματία της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών που έχει συλληφθεί για παράνομες πράξεις. Και η ανάθεση νέου προέδρου έφερε επιπλέον αλλαγές στη σύνθεση του ΔΣ της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής.

 

Οι αλλαγές στη σύνθεση της βουλγαρικής ρυθμιστικής Αρχής

Ο Georgi Yordanov ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα, μετά από ανάθεση από πλευράς του υπουργείου Οικονομικών, στο οποίο υπόκειται η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Βουλγαρίας. Ο νέος πρόεδρος έχει διατελέσει επικεφαλής του συμβουλίου του υπουργείου Οικονομικών, αλλά και επικεφαλής του ελεγκτικού μηχανισμού του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Η αντικατάσταση του προέδρου ήταν απαραίτητη, μετά την παραίτηση του πρώην προέδρου, Alexander Georgiev. Ο Georgiev αναγκάστηκε σε παραίτηση, όταν είδαν το φως της δημοσιότητας σχέσεις του με τον Vasil Bozhkov, επιχειρηματία στον χώρο των τυχερών παιχνιδιών, που έχει συλληφθεί με τις κατηγορίες της φοροδιαφυγής, του χρηματισμού και του εκβιασμού.

Ο νέος πρόεδρος της ρυθμιστικής Αρχής, τέλος, είναι προσωρινός, αφού εξετάζεται εδώ και καιρό η αντικατάσταση του υπάρχοντα φορέα με ένα νέο. Επιπλέον, μαζί με τον πρόεδρο αντικαταστάθηκαν και κάποια μέλη του ΔΣ, τα οποία επίσης θα έχουν προσωρινή θητεία.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.