Άκρως αισιόδοξες οι προβλέψεις για τα κέρδη της Νέας Υόρκης από το mobile στοίχημα

Μια νέα έρευνα δείχνει ότι η Πολιτεία της Νέας Υόρκης αναμένεται να κερδίσει πολλά χρήματα από τη νομιμοποίηση του mobile στοιχήματος. Οι αρμόδιοι της Πολιτείας έχουν ήδη νομιμοποιήσει το επίγειο στοίχημα και, εκτός απροόπτου θα προχωρήσουν και στη νομιμοποίηση του online και mobile εντός των επόμενων μηνών. Και, σύμφωνα με τη νέα έρευνα, η συγκεκριμένη τακτική είναι και η καλύτερη, καθώς θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν πολύ περισσότερα έσοδα για τα δημόσια ταμεία.

Οι άκρως αισιόδοξες προβλέψεις προέρχονται από την έρευνα που είχε παραγγείλει το 2019 η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Νέας Υόρκης. Τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία, όμως, έφεραν σημαντικές καθυστερήσεις στη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων.

 

Τα αποτελέσματα και οι προβλέψεις της νέας έρευνας

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νέας έρευνας, η Πολιτεία της Νέας Υόρκης αναμένεται να εξασφαλίσει σημαντικά έσοδα από τη νομιμοποίηση του online και mobile στοιχήματος. Οι συντάκτες της έρευνας υπολογίζουν, άλλωστε, ότι τα έσοδα της αγοράς θα κυμαίνονται κάθε χρόνο ανάμεσα στα 816 εκατομμύρια και τα 1,41 δις δολάρια.

Τα αποτελέσματα της έρευνας αφορούν και στα έσοδα που θα αποκτά η Πολιτεία σε βάθος 3-5 ετών και περιλαμβάνουν δύο σενάρια: το πρώτο θέλει το επίγειο στοίχημα να παραμένει η μόνη νόμιμη επιλογή και το δεύτερο θέλει το online στοίχημα να νομιμοποιείται στην Πολιτεία.

Αν το επίγειο στοίχημα παραμείνει η μόνη επιλογή των κατοίκων της Πολιτείας, τα έσοδα που αναμένεται να εξασφαλίζει η αγορά δεν πρόκειται να ξεπερνούν τα 66 με 93 εκατομμύρια δολάρια σε ετήσια βάση. Αυτό σημαίνει ότι οι φόροι που θα εξασφαλίζει η Νέα Υόρκη δε θα ξεπερνούν τα 4-5 εκατομμύρια δολάρια. Αντίθετα, αν νομιμοποιηθεί και το online στοίχημα, τα έσοδα της αγοράς θα κυμαίνονται κάθε χρόνο ανάμεσα στα 816 εκατομμύρια και τα 1,41 δις δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι οι φόροι θα κυμαίνονται στα 72 με 104 εκατομμύρια δολάρια.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.