Αύξηση των ύποπτων προς χειραγώγηση αγώνων ανακοίνωσε η ESSA

Η ESSA, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εξετάζει ύποπτα περιστατικά σε κάθε άθλημα ανά τον κόσμο, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των ερευνών του για το τρίτο τρίμηνο του 2017 και αυτά παραμένουν αποκαρδιωτικά για την αξιοπιστία του αθλητισμού. Σύμφωνα με την έκθεση της ESSA τα κρούσματα ύποπτων προς χειραγώγηση αγώνων σε κάθε άθλημα αυξήθηκαν κατά το τρίτο τρίμηνο του 2017. Θυμίζουμε ότι ο οργανισμός εξετάζει ύποπτους αγώνες και τους αντιπαραβάλλει με ύποπτες κινήσεις στον χώρο του στοιχήματος, προκειμένου να ανακοινώσει τα αποτελέσματά του στους φορείς της βιομηχανίας, αλλά και στους παίχτες.

 

Περισσότεροι ύποπτοι αγώνες το τρίτο τρίμηνο

Οι ύποπτοι αγώνες του τρίτου τριμήνου του 2017, λοιπόν, αγγίζουν τους 72 στον αριθμό. Πρόκειται για αγώνες όλων των αθλημάτων που έχουν κριθεί ύποπτοι προς χειραγώγηση από τους ειδικούς της ESSA. Θυμίζουμε ότι οι ύποπτοι αγώνες για το δεύτερο τρίμηνο του 2017 δεν ξεπερνούσαν τους 53, ενώ οι αντίστοιχοι του πρώτου τριμήνου τους 27. Η συνεχόμενη αύξηση των ύποπτων κρουσμάτων ανά τρίμηνο έχει φέρει τον συνολικό αριθμό των αγώνων στους 152 μέσα στο 2017 (Ιανουάριος-Σεπτέμβριος).

 

Οι ύποπτοι αγώνες ανά άθλημα

Όπως και τα προηγούμενα τρίμηνα, τον διόλου κολακευτικό τίτλο του αθλήματος με τους περισσότερους ύποπτους προς χειραγώγηση αγώνες έχει κερδίσει το τένις. Από τους 72 ύποπτους αγώνες του τρίτου τριμήνου, οι 46 αφορούν στο τένις! Τα υπόλοιπα αθλήματα που ακολουθούν έχουν να επιδείξουν πολύ λιγότερα περιστατικά τέτοιου είδους.

Αναλυτικότερα, εντοπίστηκαν 8 ύποπτοι αγώνες στο ποδόσφαιρο και στο πινγκ-πονγκ, 4 στο μπάσκετ και 2 στο μπάντμιντον, στο σνούκερ και στο βόλεϊ.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη