Ρεκόρ στοιχηματισμού στο March Madness προβλέπεται φέτος στις ΗΠΑ

Ο Μάρτιος είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός μήνας για τον αθλητισμό στις ΗΠΑ, αφού το κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ φτάνει στην κορύφωσή του και το ίδιο συμβαίνει και με τη στοιχηματική δράση στις Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα. Ειδικά οι Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει και το online στοίχημα, παράλληλα με το επίγειο, αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ, σύμφωνα με τις προβλέψεις της AGA (American Gaming Association).

Μια νέα έρευνα που πραγματοποίησε πρόσφατα η AGA, άλλωστε, προβλέπει ότι τα online στοιχήματα που θα τοποθετήσουν φέτος οι Αμερικανοί σχεδόν θα τριπλασιαστούν, σε σχέση με τα αντίστοιχα του 2019! Άλλωστε, το online στοίχημα έχει αναπτυχθεί σε τεράστιο βαθμό τα τελευταία δύο χρόνια στις ΗΠΑ (εν μέρει και εξαιτίας των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η πανδημία στο επίγειο στοίχημα) και το φετινό τουρνουά αναμένεται με το περισσότερο ενδιαφέρον των τελευταίων ετών – άλλωστε, το περσινό είχε ακυρωθεί, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία.

 

Οι προβλέψεις της AGA για το φετινό March Madness

Την έρευνα της AGA διεξήγαγε η εταιρεία Morning Consult, με τη συμμετοχή 2.200 ενηλίκων. Τα αποτελέσματα της έρευνας δίνουν τροφή στους υπεύθυνους να προβλέψουν ότι περισσότεροι από 47 εκατομμύρια Αμερικανοί θα τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα online στοίχημα στο φετινό March Madness – το τουρνουά μπάσκετ του NCAA. Η αύξηση που παρατηρείται αγγίζει το 201%. Σύμφωνα με την έρευνα, η συντριπτική πλειοψηφία των παιχτών αυτών θα προτιμήσει να τοποθετήσει πιο συμβατικά στοιχήματα (περίπου 30 εκατομμύρια, σχεδόν οι διπλάσιοι από τους αντίστοιχους του 2019), ενώ οι υπόλοιποι αναζητούν ήδη ειδικά και άλλα πρωτότυπα στοιχήματα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας, λοιπόν, δείχνουν ότι οι νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος ετοιμάζονται για έναν εξαιρετικό Μάρτιο, ο οποίος έχει ήδη αποκτήσει ενισχυμένο στοιχηματικό ενδιαφέρον, χάρη στη διεξαγωγή του March Madness.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.