Bonus… πανδημίας στους υπαλλήλους της μοιράζει η εταιρεία στοιχημάτων Flutter Entertainment!

Η εταιρεία στοιχημάτων Flutter Entertainment, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων των Paddy Power και BetFair, ανακοίνωσε ότι θα ανταμείψει τους υπαλλήλους της με ένα bonus 1.000 ευρώ, για τις υπηρεσίες τους κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Την ανακοίνωση έκανε ο CEO της Flutter, Peter Jackson, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε αγγλική εφημερίδα.

Η Flutter Entertainment έχει δεχθεί (όπως και πολλές άλλες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών) οικονομικό πλήγμα, εξαιτίας της πανδημίας, αλλά, όπως ανακοίνωσε ο Peter Jackson, επιθυμεί να ανταμείψει τους υπαλλήλους της με ένα bonus, προκειμένου να τους ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες τους εν μέσω της πανδημίας.

 

Τα σχέδια της Flutter Entertainment

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο CEO της εταιρείας, οι 14.000 υπάλληλοι της Flutter Entertainment θα λάβουν σύντομα ένα bonus 1.000 ευρώ για τις υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στη Sunday Telegraph και η εύλογη απορία του δημοσιογράφου ήταν κατά πόσο η εταιρεία στοιχήματος μπορεί να αντέξει ένα επιπλέον έξοδο, μετά από τα οικονομικά προβλήματα που έχει προκαλέσει η πανδημία. Η απάντηση του Jackson ήταν ότι η Flutter Entertainment είναι μια εταιρεία στοιχήματος και το ρίσκο βρίσκεται στο DNA της.

Θυμίζουμε, πάντως, ότι οι συνέπειες της πανδημίας δεν είναι το μόνο οικονομικό πρόβλημα που θα έχει να αντιμετωπίσει στο άμεσο μέλλον η Flutter. Εκτός από τη μείωση των εσόδων (ειδικά στον επίγειο τομέα) που προκάλεσε η πανδημία, η εταιρεία στοιχήματος θα έχει σύντομα να αντιμετωπίσει τους νέους νομικούς περιορισμούς που εξετάζει η αγγλική κυβέρνηση, όπως η απαγόρευση των διαφημίσεων (ενδεχομένως και των χορηγιών) και τα ανώτατα χρηματικά όρια στοιχηματισμού.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.