ΗΠΑ: Άδεια στοιχηματισμού σε eSports για τη William Hill

Η στοιχηματική εταιρία William Hill έλαβε την απαραίτητη άδεια από τις Αρχές της Νεβάδα των ΗΠΑ, προκειμένου να δέχεται στοιχήματα σε eSports. Πρόκειται, μάλιστα, για την πρώτη τέτοια άδεια που δίνεται σε στοιχηματική εταιρεία από τις αρμόδιες Αρχές στις ΗΠΑ.

 

Αναλυτικότερα, Το Συμβούλιο Ελέγχου Παιγνίων (GCB) της Πολιτείας της Νεβάδα ενέκρινε την κοινή αίτηση των William Hill και Downtown Grand Hotel & Casino και παραχώρησε τη σχετική άδεια – θυμίζουμε πως οποιαδήποτε στοιχηματική εταιρεία επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στις ΗΠΑ πρέπει να συνεργαστεί με μια αμερικανική εταιρεία. Έτσι, η William Hill απέκτησε την απαραίτητη άδεια και πλέον αποτελεί την πρώτη στοιχηματική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των eSports στις ΗΠΑ. Πλέον, λοιπόν, οι Αμερικανοί παίχτες μπορούν να τοποθετούν τα στοιχήματά τους στα εικονικά αθλήματα που προσφέρει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της η William Hill.

 

Τα eSports και ο στοιχηματισμός στους εικονικούς αγώνες που διεξάγονται έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή στις ΗΠΑ και αποτελούν μια εξαιρετική λύση για τις τοπικές Αρχές που επιθυμούν να συγκεντρώσουν χρήματα, πουλώντας τις απαραίτητες άδειες. Ο ίδιος ο κυβερνήτης της Νεβάδα, άλλωστε, Brian Sandoval, δήλωσε πως η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί το πρώτο βήμα, προκειμένου η Πολιτεία του να μεταμορφωθεί στην παγκόσμια πρωτεύουσα των eSports.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.