Ανοίγει ο δρόμος για την προσέλευση εταιρειών online στοιχήματος στη Βουλγαρία

Από δεύτερη ακρόαση στη Βουλή της Βουλγαρίας πέρασε το νέο νομοσχέδιο που προβλέπει περισσότερες διευκολύνσεις για τις εταιρείες online στοιχήματος που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στη χώρα. Το εν λόγω νομοσχέδιο έχει σκοπό να προσελκύσει εταιρίες στοιχημάτων διεθνούς κύρους και όχι να τις αποτρέψει, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

 

Το τοπίο του online στοιχήματος στη Βουλγαρία θυμίζει αυτή τη στιγμή το αντίστοιχο ελληνικό, με απαγορεύσεις και μαύρες λίστες, καθώς και υψηλές φορολογίες. Ωστόσο, εφόσον ισχύσει ο νέος νόμος, οι εταιρείες που θα θέλουν να δραστηριοποιηθούν στη γειτονική χώρα θα έχουν να αντιμετωπίσουν λιγότερους περιορισμούς, αλλά και ευνοϊκότερη φορολογική μεταχείριση.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.