Νέο νομοσχέδιο για το online στοίχημα στην Αγγλία

Ένα νέο νομοσχέδιο κατατέθηκε προς έγκριση στην Αγγλία. Το νομοσχέδιο προβλέπει ότι κάθε εταιρεία που προσφέρει online τυχερά παιχνίδια (στοίχημα, καζίνο κτλ.) θα πρέπει να διαθέτει άδεια δραστηριοποίησης από τις βρετανικές Αρχές. Το συγκεκριμένο, στην περίπτωση που εγκριθεί, σκοπεύει να αλλάξει το τοπίο των online τυχερών παιχνιδιών στη χώρα, καθώς σήμερα οι μόνες στοιχηματικές εταιρίες που υποχρεούνται να διαθέτουν άδεια από τις Αρχές της χώρας είναι όσες έχουν έδρα στην Αγγλία.

 

Η κυβέρνηση φιλοδοξεί να θέσει σε ισχύ το νόμο από τα τέλη του 2014 και να επωφεληθεί της αύξησης κατά 15% στα φορολογικά έσοδα.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.