Αυξήθηκαν τα έσοδα της εταιρείας στοιχήματος William Hill στην Washington

Τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος στην Πολιτεία της Washington σημείωσαν αύξηση κατά τη διάρκεια του Μαρτίου και η αύξηση αυτή ευνόησε περισσότερο από κάθε άλλον την εταιρεία στοιχήματος William Hill, η οποία, όχι μόνο δραστηριοποιείται νόμιμα στην Πολιτεία, αλλά κατέχει και την πρώτη θέση, στον τομέα των εσόδων και του τζίρου. Τα αυξημένα έσοδα της αγοράς, μάλιστα, επέτρεψαν στην William Hill να αυξήσει τη διαφορά της από τον μόνο ανταγωνιστή της στην αγορά: την Gambet, που ανήκει στην εταιρεία DC Lottery.

Στην αγορά στοιχήματος της Washington, άλλωστε, δραστηριοποιούνται νόμιμα μόνο δύο εταιρείες: η William Hill και η Gambet. Η δεύτερη ανήκει στην DC Lottery και έχει σχεδιαστεί από την εταιρεία Intralot. Παρά το γεγονός, όμως, ότι είχε προβάδισμα δύο μηνών λειτουργίας στην αγορά και απολαμβάνει κάποιων προνομίων, δεν έχει καταφέρει να ανταγωνιστεί επάξια τη William Hill.

 

Τα έσοδα της William Hill στην αγορά της Washington

Τον Μάρτιο του 2021, τα έσοδα της αγοράς της Washington αυξήθηκαν κατά 46,2%, σε σχέση με τον Φεβρουάριο, αφού άγγιξαν τα 1,9 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, ο τζίρος σημείωσε μικρή μείωση, αφού έπεσε στα 15,2 εκατομμύρια δολάρια, από τα 15,3 εκατομμύρια του Φεβρουαρίου.

Η William Hill, πάντως, κατάφερε να αυξήσει και τα έσοδά της και τον τζίρο της κατά τον Μάρτιο. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι κατάφερε να εξασφαλίσει ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς και να αυξήσει το προβάδισμά της επί της Gambet. Συγκεκριμένα, η William Hill εξασφάλισε έσοδα ύψους 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων κατά το Μάρτιο. Η αύξηση, σε σχέση με τα αντίστοιχα του Φεβρουαρίου, αγγίζει το 63,8%. Αύξηση σημειώθηκε και στον τζίρο, αφού η William Hill δέχθηκε στοιχήματα συνολικής αξίας 11,4 εκατομμυρίων δολαρίων (αύξηση 2,7%).

Από την άλλη, ο τζίρος της Gambet μειώθηκε κατά 9,5%, στα 3,8 εκατομμύρια δολάρια, αλλά τα έσοδά της αυξήθηκαν κατά 19,2%, στα 715.244 δολάρια. Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι η William Hill, όχι μόνο ξεπέρασε για μια ακόμα φορά τη μόνη ανταγωνίστριά της στην Washington (όπως και κάθε άλλο προηγούμενο μήνα), αλλά κατάφερε να αυξήσει ακόμα περισσότερο το μερίδιό της στην αγορά της Πολιτείας.

Δείτε τα οικονομικά αποτελέσματα της William Hill στην Washington για τον Ιανουάριο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.