Εκατομμύρια θα στοιχίσουν τα γκολ του Μουντιάλ στην εταιρία στοιχήματος Ladbrokes!

H εταιρία στοιχήματος Ladbrokes ανησυχεί για τα αποτελέσματα του Μουντιάλ και δικαιολογημένα, καθώς η διοργάνωση συνεχίζει να σπάζει κάθε ρεκόρ που αφορά στους αγώνες χωρίς γκολ! Συγκεκριμένα, η Ladbrokes, όπως και άλλες στοιχηματικές εταιρίες, τρέμουν μπροστά στο ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί το Μουντιάλ χωρίς ούτε έναν αγώνα με σκορ 0-0.

Ο λόγος που ένα τέτοιο ενδεχόμενο ανησυχεί τη Ladbrokes είναι ένα στοίχημα που προβλέπει πως το Μουντιάλ θα ολοκληρωθεί χωρίς να υπάρξει ούτε ένας αγώνας με σκορ 0-0. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι παίχτες που τοποθέτησαν το συγκεκριμένο στοίχημα θα εξασφαλίσουν άφθονα κέρδη, αφού η απόδοση κυμαινόταν αρχικά πάνω από το 40.00.

 

Τα ρεκόρ του Μουντιάλ στοιχίζουν εκατομμύρια στη Ladbrokes

Βέβαια, η υψηλή απόδοση του συγκεκριμένου σημείου δικαιολογείται από το γεγονός ότι πολύ σπάνια απουσιάζει το σκορ 0-0 από αγώνες Μουντιάλ. Το Μουντιάλ της Ρωσίας, όμως, βρίσκεται ήδη στη δεύτερη εβδομάδα του και έχουν ήδη διεξαχθεί 35 αγώνες (έως την 25η Ιουνίου) – και σε όλους αυτούς τους αγώνες έχει σημειωθεί τουλάχιστον ένα γκολ.

Ήδη, λοιπόν, το Μουντιάλ της Ρωσίας έχει σπάσει το συγκεκριμένο ρεκόρ, αφού στις προηγούμενες διοργανώσεις ο μεγαλύτερος αριθμός συνεχόμενων αγώνων με έστω ένα γκολ ήταν το 26. Και όσο συνεχίζεται η τάση του να σημειώνεται τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε αγώνα, οι εταιρίες στοιχημάτων ανησυχούν για το ενδεχόμενο να πληρώσουν εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με τη Ladbrokes, αν δεν υπάρξει ένας τουλάχιστον αγώνας με σκορ 0-0 έως το τέλος του Μουντιάλ, το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει στους νικητές θα ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια ευρώ. Για αυτό το λόγο, μια λευκή ισοπαλία είναι το αποτέλεσμα για το οποίο ελπίζουν όλες οι στοιχηματικές εταιρίες και πολύ περισσότερο η Ladbrokes.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.