Αύξηση ρεκόρ στα κέρδη της Betsson

Η Betsson ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του 2014, στα οποία παρουσιάζεται αύξηση ρεκόρ στα έσοδά της. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν αύξηση της τάξης του 30% στα μεικτά έσοδα της εταιρείας του online στοιχήματος, καθώς αυτά άγγιξαν τα 85,1 εκατομμύρια ευρώ (κατά το αντίστοιχο διάστημα του 2013, τα μεικτά έσοδα της Betsson δεν ξεπέρασαν τα 65,2 εκατομμύρια).

 

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου, μάλιστα, φέρνουν αυξημένα συνολικά κέρδη και για το σύνολο του 2014, καθώς το σύνολο των κερδών του πρώτου εννιαμήνου της χρονιάς αγγίζει τα 2,3 δις ευρώ - σημειώνοντας συνολική αύξηση της τάξης του 22%.

 

H Betsson είναι από τις πιο παλιές στοιχηματικές εταιρίες μιας και η ιστορία τςη ξεκινά το 1963.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.