Αυξημένα έσοδα για την Paddy Power BetFair

Η Paddy Power BetFair ανακοίνωσε τα πρώτα της οικονομικά αποτελέσματα, μετά από τη συγχώνευση των δύο κορυφαίων εταιριών στοιχήματος και, όπως φαίνεται, το μέλλον είναι ρόδινο για το νέο κολοσσό της βιομηχανίας του στοιχήματος. Παρά τις σημαντικές απώλειες που δέχθηκε, λόγω πληρωμών σε κερδισμένα στοιχήματα, άλλωστε, η νεοσύστατη εταιρεία ανακοίνωσε αύξηση των κερδών της.

 

Αναλυτικότερα, τα μεικτά έσοδα της Paddy Power BetFair αυξήθηκαν κατά 16% και άγγιξαν τα 430,8 εκατομμύρια ευρώ, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016. Παράλληλα, αν και οι υπεύθυνοι δεν ανακοίνωσαν τα κέρδη προ φόρων, ανέφεραν πως τα λειτουργικά τους κέρδη αυξήθηκαν κατά 36%, στα 54 εκατομμύρια ευρώ.

 

Τα κέρδη της Paddy Power BetFair, μάλιστα, παρουσίασαν αύξηση, σε πείσμα κάποιων εκ των χειρότερων αποτελεσμάτων για την εταιρία στις ιπποδρομίες. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham, άλλωστε, η εταιρεία αναγκάστηκε να πληρώσει περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ, σε νικητήρια στοιχήματα. Το γεγονός ότι τα φαβορί κυριάρχησαν στο φεστιβάλ προκάλεσε σήμερα αρκετές ζημίες στα ταμεία της Paddy Power BetFair.

 

Το ίδιο, μάλιστα, αναμένεται να συμβεί σύντομα, εξαιτίας της κατάκτησης του πρωταθλήματος Αγγλίας από τη Λέστερ. Το απόλυτο αουτσάιντερ κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα οι στοιχηματικές εταιρίες να αναγκαστούν σύντομα να πληρώσουν ποσά ύψους έως και 200.000 ευρώ στα μέλη τους που είχαν τοποθετήσει μακροπρόθεσμα στοιχήματα. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, όμως, οι απώλειες αυτές δεν πρόκειται να εκτροχιάσουν τις εταιρίες από την θετική πορεία τους.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.