Την πρωτοκαθεδρία της Bet365 στο online στοίχημα της Ιταλίας απειλεί η Snaitech

Στην αγορά online τυχερών παιχνιδιών της Ιταλίας και πολύ περισσότερο στον τομέα του online στοιχήματος υπάρχει μόνο ένας κυρίαρχος και αυτός είναι η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365. H Bet365 καταφέρνει κάθε μήνα να συγκεντρώσει περισσότερα έσοδα από τους επόμενους βασικούς ανταγωνιστές της και η πρωτοκαθεδρία της έχει φτάσει να θεωρείται δεδομένη.

Οι αλλαγές των ισορροπιών που φέρνει το lockdown, όμως, έχουν φτάσει σε σημείο να απειλούν την πρωτοκαθεδρία της Bet365 στο online στοίχημα. Πλέον, η δημοφιλέστερη ιστοσελίδα στοιχήματος στην Ιταλία έχει να αντιμετωπίσει επικίνδυνο ανταγωνισμό, χάρη στην άνοδο των online υπηρεσιών της εταιρείας στοιχήματος Snaitech.

 

Η online αντεπίθεση της Snaitech τον Οκτώβριο

Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα της αγοράς στοιχήματος της Ιταλίας για τον Οκτώβριο, η Bet365 παραμένει η ιστοσελίδα στοιχήματος με τα περισσότερα έσοδα. Ωστόσο, η τεράστια διαφορά της από τη δεύτερη, έχει μειωθεί αρκετά.

Συγκεκριμένα, στη δεύτερη θέση της λίστας με τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που εξασφάλισαν τα περισσότερα έσοδα μέσα στον Οκτώβριο βρίσκεται η Snaitech. Η διαφορά της από την πρώτη Bet365, μάλιστα, δεν ξεπερνά τα 14.000 ευρώ! Το φαινόμενο αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Snaitech, η οποία αναγκάστηκε για μια ακόμη φορά να κλείσει τα πρακτορεία επίγεια στοιχήματος που διατηρεί σε πολλές πόλεις της Ιταλίας, σημείωσε μια τεράστια άνοδο εσόδων στην στοιχηματική ιστοσελίδα της.

Μπορεί, άλλωστε, να μην ίσχυε καθολικό lockdown στην Ιταλία κατά τον Οκτώβριο, αλλά σε πολλές πόλεις είχε διαταχθεί το κλείσιμο μη αναγκαίων επιχειρήσεων, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγονται και τα στοιχηματικά πρακτορεία. Οι περισσότεροι από τους παίχτες που επισκέπτονταν τα επίγεια πρακτορεία της Snaitech, λοιπόν, κατέφυγαν στην στοιχηματική ιστοσελίδα της, με αποτέλεσμα τα έσοδά της να αυξηθούν σημαντικά και να πλησιάσουν εκείνα της Bet365, που μέχρι πριν μερικούς μήνες έμοιαζαν απλησίαστα!

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.