Ανοδική πορεία ακολουθούν τα έσοδα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών του Delaware

Η Πολιτεία του Delaware ανακοίνωσε ότι τα έσοδα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών συνέχισαν να κινούνται ανοδικά μέσα στον Ιανουάριο του 2021, καθώς ήταν περισσότερα από τα αντίστοιχα του Δεκεμβρίου του 2020. Η αγορά δείχνει τα προσδοκώμενα σημάδια ανάκαμψης, μετά τα σημαντικά προβλήματα που προκάλεσαν τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας.

Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό, ότι η αύξηση σε σχέση με τον περασμένο Μάρτιο, όταν τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους, είναι τεράστια. Παράλληλα, άκρως ικανοποιητική ήταν και η αύξηση στον online τομέα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών του Delaware.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα του Ιανουαρίου 2021

Σύμφωνα με τους αρμόδιους, τα έσοδα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών αυξήθηκαν για δεύτερο συνεχόμενο μήνα και τον Ιανουάριο άγγιξαν τα 738.000 δολάρια. Πρόκειται για αύξηση της τάξης του 5,7%, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, αλλά και της τάξης του 90,7%, σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2020. Τα έσοδα αυτά οφείλονται στον αυξημένο τζίρο του Ιανουαρίου, ο οποίος άγγιξε τα 21,1 εκατομμύρια δολάρια – πρόκειται για αύξηση 20,6%, σε σχέση με τον Δεκέμβριο και 106,8%, σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2020.

Το μεγαλύτερο κομμάτι των εσόδων, τέλος, οφείλεται στα επίγεια τυχερά παιχνίδια της αγοράς. Ωστόσο, και τα online τυχερά παιχνίδια παρουσιάζουν σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα έσοδα του online τομέα άγγιξαν τα 29,5 εκατομμύρια δολάρια μέσα στο 2020 (σημειώνοντας αύξηση 133,3%, σε σχέση με το 2019), με τζίρο 227,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε και τα τα συνολικά έσοδα του Delaware για το 2020.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.