Ρεκόρ στοιχημάτων κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2018 στη Γαλλία

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή στοιχήματος της Γαλλίας, η ARJEL, ανακοίνωσε τα οικονομικά επιτεύγματα της αγοράς κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2018. Όπως είναι φυσικό, τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι ξεπερνούν κάθε προηγούμενο ρεκόρ, χάρη στην τεράστια κινητοποίηση των παιχτών κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αναλυτικότερα, ο αριθμός, αλλά και η συνολική αξία των στοιχημάτων που τοποθετήθηκαν κατά το διάστημα από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο του 2018, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και έφεραν τεράστια οικονομική ανάπτυξη στην αγορά στοιχήματος της Γαλλίας.

 

Ξεπέρασε το 1 δις ευρώ ο στοιχηματικός τζίρος

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ARJEL, οι Γάλλοι παίχτες του στοιχήματος έκαναν τζίρο άνω του 1 δις ευρώ στις 12 στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα. Η διαφορά από το προηγούμενο τρίμηνο, του οποίου ο τζίρος δεν ξεπέρασε τα 847 εκατομμύρια ευρώ, είναι τεράστια.

Όπως είναι φυσικό, τη μεγαλύτερη ευθύνη για την τεράστια αύξηση του στοιχηματικού τζίρου είχε η τεράστια δημοτικότητα του Μουντιάλ της Ρωσίας. Σύμφωνα με την ARJEL, άλλωστε, οι αγώνες του Μουντιάλ συγκέντρωσαν το 22% των συνολικών στοιχημάτων του δεύτερου τριμήνου. Βέβαια, όταν μιλάμε για αγώνες του Μουντιάλ εννοούμε αυτούς που διεξήχθησαν μέσα στον Ιούνιο, καθώς οι υπόλοιποι θα συμπεριληφθούν στα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου. Αυτοί οι υπόλοιποι αγώνες έχουν συγκεντρώσει τζίρο τουλάχιστον 382 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση της ARJEL.

Τα στοιχεία της ARJEL, τέλος, δείχνουν και τεράστια αύξηση των ενεργών παιχτών του online στοιχήματος στη Γαλλία. Σύμφωνα με τα στοιχεία, κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου δημιουργήθηκαν 960.000 νέοι λογαριασμοί στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, ενώ ο αριθμός των ενεργών παιχτών αυξήθηκε από 302.000 την εβδομάδα (στοιχεία του δεύτερου τριμήνου του 2017) σε 527.000.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.