Νέος βοηθός χάραξης στρατηγικής στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων της BetFair

Η εταιρεία στοιχημάτων BetFair ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία θα της επιτρέψει να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη του online ανταλλακτηρίου της. Προϊόν αυτής της συνεργασίας είναι το app Tradr, το οποίο θα βοηθά τους παίχτες να χαράσσουν την αποτελεσματικότερη δυνατή στρατηγική, εξετάζοντας στατιστικά και δεδομένα.

Το συγκεκριμένο app αποτελεί καρπό της συνεργασίας της BetFair με την εταιρεία Mercurius και βασίζεται στην τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης. Οι παίχτες που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν μπορούν ήδη να το βρουν στην ιστοσελίδα των apps της BetFair.

 

Στρατηγική μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Η λειτουργία του Tradr είναι απλή: οι παίχτες που το χρησιμοποιούν θα βλέπουν μπροστά τους μια σειρά από στρατηγικές, σύμφωνα με τα ποσά που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν και τις προτιμήσεις τους. Μόλις επιλέξουν μια στρατηγική, θα εμφανίζεται μια σειρά από στοιχεία και στατιστικά, που θα τους καθοδηγεί στις καλύτερες δυνατές αποφάσεις.

Σύμφωνα με τους σχεδιαστές του app, το Tradr αποτελεί το μέλλον των στατιστικών στο online στοίχημα. Οι ειδικοί αλγόριθμοι είναι ικανοί να αξιολογήσουν τεράστιο όγκο δεδομένων και στατιστικών και να προτείνουν τις καλύτερες εναλλακτικές στους παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν σε κάποιο γεγονός.

Όπως είναι φυσικό, βέβαια, η νέα μέθοδος δεν υπόσχεται εγγυημένα αποτελέσματα. Αυτό που εγγυάται είναι η πρόταση της καταλληλότερης στρατηγικής, η οποία έπειτα θα φιλτράρει αυτόματα όλα τα διαθέσιμα δεδομένα, προκειμένου να προσφέρει στους παίχτες περισσότερο εμπεριστατωμένες προβλέψεις, όταν ετοιμάζονται να προσφέρουν ή να δεχθούν κάποιο στοίχημα στο online ανταλλακτήριο της BetFair.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.