Νέα συνεργασία της Sportradar με το αυστραλιανό μπάσκετ

Η Sportradar, μία από τις κορυφαίες εταιρείες εκμετάλλευσης και διανομής δεδομένων, στατιστικών και ζωντανών εικόνων στον κόσμο, θα αυξήσει σύντομα τις υπηρεσίες που προσφέρει στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, χάρη στη νέα συνεργασία που συμφώνησε με το αυστραλιανό μπάσκετ. Συγκεκριμένα, η Sportradar απέκτησε τα δικαιώματα διανομής στατιστικών και εικόνων των αγώνων του NBL (National Basketball League) της Αυστραλίας.

Τα νέα είναι σημαντικά για όσους στοιχηματίζουν στους αγώνες του αυστραλιανού μπάσκετ, αφού, χάρη στη συμφωνία, οι ιστοσελίδες στοιχήματος που συνεργάζονται με την Sportradar θα μπορούν στο εξής να παρουσιάζουν επίσημα στατιστικά των αγώνων του NBL, καθώς και να μεταδίδουν ζωντανά τους αγώνες, μέσω live streaming. Αυτοί που κερδίζουν περισσότερο, όπως είναι φυσικό, είναι όσοι στοιχηματίζουν live στους αγώνες του αυστραλιανού πρωταθλήματος.

 

Τι περιλαμβάνει η συμφωνία της Sportradar με την NBL;

Εκτός από το δικαίωμα διανομής στατιστικών και ζωντανών μεταδόσεων που εξασφαλίζει η Sportradar για τους αγώνες του NBL, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές περιλαμβάνει και άλλες πτυχές. Για παράδειγμα, η Sportradar θα συμβάλλει τεχνολογικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του NBL, προκειμένου οι αγώνες του να μεταδίδονται και σε εκείνη. Παράλληλα, η Sportradar θα αποτελεί στο εξής τον κύριο συνεργάτη διαφύλαξης της ακεραιότητας των αγώνων των NBL.

Συγκεκριμένα, η Sportradar θα επιστρατεύσει τα εργαλεία της, προκειμένου να ελέγχει τους αγώνες του NBL και τα στοιχήματα που τους αφορούν και να εντοπίζει ύποπτα μοτίβα στοιχηματισμού. Σε περίπτωση που εντοπίζονται ύποπτες συμπεριφορές, η Sportradar θα ενημερώνει τo NBL, ώστε να ερευνά τους ύποπτους αγώνες και να ζητά τη συνδρομή των αρμόδιων διωκτικών Αρχών, σε περίπτωση που εντοπίζονται παραβάσεις.

Η συνεργασία ανάμεσα στην Sportradar και στo NBL, τέλος, θα ξεκινήσει σύντομα, με την έναρξη της σεζόν του 2021.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.