Νέα υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν πλέον τα πρακτορεία του δικτύου του ΟΠΑΠ ξεφεύγουν από το αυστηρό πλαίσιο των τυχερών παιχνιδιών και επεκτείνονται και στη μεταφορά χρημάτων. Τα πρακτορεία του δικτύου δίνουν πλέον στους επισκέπτες την ευκαιρία, όχι μόνο να παίξουν στα παιχνίδια και να στοιχηματίσουν, αλλά και να μεταφέρουν μετρητά.

Οι νέες υπηρεσίες ονομάζονται tora και επεκτείνονται στο δίκτυο του ΟΠΑΠ, απλοποιώντας τη διαδικασία ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων.

 

Η διαδικασία μεταφοράς χρημάτων στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Η διαδικασία που απαιτείται για τη μεταφορά χρημάτων μέσω του δικτύου ΟΠΑΠ είναι αρκετά απλή. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να επισκεφτούν ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ με τα χρήματα και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους. Έπειτα, θα πρέπει να ενημερώσουν τον υπάλληλο για το ποσό που θέλουν να μεταφέρουν και το όνομα του παραλήπτη. Με αυτόν τον τρόπο, θα πετύχει τη μεταφορά των χρημάτων και θα λάβει μια απόδειξη, με έναν 10ψήφιο αριθμό, τον οποίο θα χρησιμοποιήσει ο παραλήπτης, προκειμένου να εισπράξει τα χρήματα. Αντίστοιχα, ο παραλήπτης, θα πρέπει να επισκεφτεί οποιοδήποτε πρακτορείο του ΟΠΑΠ με τον 10ψήφιο κωδικό και την ταυτότητά τους, προκειμένου να παραλάβει το ποσό.

Σύμφωνα με τους κανόνες της νέας υπηρεσίας, τέλος, κάθε παίχτης μπορεί να μεταφέρει έως και 600 ευρώ σε οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα, πληρώνοντας απλά μια προμήθεια 4,5 ευρώ, ανεξαρτήτως ποσού.

 

Αντιδράσεις για τις νέες υπηρεσίες του ΟΠΑΠ

Η νέα υπηρεσία, πάντως, όπως και αντίστοιχες που επιτρέπουν σε παίχτες να πληρώνουν λογαριασμούς και οφειλές στο Δημόσιο, μέσω των καταστημάτων ΟΠΑΠ, έχει προκαλέσει αντιδράσεις, αφού καθιστά τα πρακτορεία στοιχήματος κέντρο διερχομένων και για ανθρώπους που δεν επιθυμούν να εμπλακούν με κάποιο τυχερό παιχνίδι.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.