Τη δική του πλατφόρμα στοιχηματισμού λάνσαρε το UFC

Το UFC, η μεγαλύτερη διοργάνωση ΜΜΑ στον κόσμο, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, από την οποία προέκυψε μια ιδιωτική πλατφόρμα στοιχηματισμού. Χάρη στη νέα πλατφόρμα, οι λάτρεις του αθλήματος μπορούν να στοιχηματίζουν πλέον live στους αγώνες του UFC, εκμεταλλευόμενοι τη συνεχή ροή επίσημων στατιστικών και εικόνων.

Η νέα πλατφόρμα σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την εταιρεία IMG Arena, η οποία ανήκει στην ιδιοκτήτρια του UFC, και θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, αλλά και στις εταιρείες στοιχήματος που θα συνεργαστούν με τους δύο φορείς.

 

Τι προσφέρει η πλατφόρμα στοιχηματισμού στο UFC;

Η αποκλειστικότητα που προσφέρει η νέα πλατφόρμα στοιχηματισμού αφορά στο live στοίχημα. Για πρώτη φορά, οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίζουν live στους αγώνες του UFC, εκμεταλλευόμενοι τα επίσημα στατιστικά της διοργάνωσης και ζωντανές εικόνες. Όσοι ενδιαφέρονται να στοιχηματίσουν live σε έναν αγώνα, μάλιστα, θα έχουν αρκετές επιλογές για τις προβλέψεις τους, αφού θα συμπεριλαμβάνονται αγορές για το νικητή, τον τρόπο νίκης, τις πτώσεις κάθε παίχτη και πολλές ακόμη επιλογές.

Παράλληλα, οι παίχτες θα μπορούν να κλείνουν πρόωρα τα στοιχήματά τους μέσω cash out, αλλά και να παρακολουθούν ζωντανά τη δράση, μέσω ειδικών τρισδιάστατων γραφικών.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα, τέλος, θα είναι διαθέσιμη για στοίχημα μέσω κινητού και θα μπορούν να την αποκτήσουν και όσοι συνεργάζονται είτε με το UFC είτε με την IMG Arena και να την προσφέρουν στα μέλη της για την τοποθέτηση live στοιχημάτων.

 

Οι δηλώσεις του προέδρου του UFC

Το λανσάρισμα της νέας στοιχηματικής πλατφόρμας σχολίασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του UFC, Dana White: "Η στοιχηματική πλατφόρμα του UFC και η ζωντανή τροφοδότηση στατιστικών θα αλλάξουν τον τρόπο που οι φίλαθλοι προσεγγίζουν τις διοργανώσεις μας. Έχουμε τους πιο παθιασμένους και σκληροπυρηνικούς φιλάθλους και θα λατρέψουν την επιλογή του να τοποθετήσουν live στοιχήματα, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ευχαριστημένοι θα μείνουν και οι υπεύθυνοι των στοιχηματικών ιστοσελίδων, αφού, σε αντίθεση με άλλα αθλήματα, η σεζόν του UFC δε σταματά ποτέ. Έτσι, η δράση θα είναι συνεχής και χωρίς διακοπές".

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.