Σνούκερ: Το China Open ζωντανά στην εταιρία στοιχημάτων William Hill

Αυτές τις ημέρες, οι φίλοι του σνούκερ έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην Κίνα, όπου οι κορυφαίοι παίχτες του κόσμου αναμετρώνται για την κορυφή. Το China Open, που διαρκεί έως τις 7 Απριλίου, καλύπτεται στοιχηματικά και από την εταιρία στοιχημάτων William Hill, η οποία προσφέρει αρκετές εναλλακτικές για διεκδίκηση κερδών στο σνούκερ. Παράλληλα, όμως, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν ότι οι αναμετρήσεις των κορυφαίων του κόσμου στην Κίνα θα μεταδίδονται και ζωντανά, μέσω live streaming.

Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην εταιρία στοιχημάτων William Hill θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά τις αναμετρήσεις των κορυφαίων παιχτών σνούκερ και να μη χάνουν ούτε λεπτό δράσης, όσο στοιχηματίζουν στις πτυχές κάθε αγώνα.

 

Ζωντανή μετάδοση μέσω live streaming

Η William Hill ανακοίνωσε ότι θα μεταδίδει ζωντανά τους αγώνες του China Open στην στοιχηματική ιστοσελίδα της, στον τομέα του live στοιχήματος. Οι παίχτες που διατηρούν ενεργό λογαριασμό θα μπορούν απλά να συνδέονται και να συντονίζονται με το live στοίχημα την ώρα του αγώνα, προκειμένου να τον παρακολουθήσουν ζωντανά. Η συγκεκριμένη υπηρεσία, μάλιστα, παρέχεται δωρεάν και δεν απαιτεί την τοποθέτηση στοιχημάτων σε κάποιον αγώνα, προκειμένου να μπορεί κάποιος παίχτης να τον παρακολουθήσει. Το μόνο που απαιτείται είναι ένας ενεργός λογαριασμός με χρηματικό υπόλοιπο.

Φυσικά, το live streaming δεν είναι η μόνη υπηρεσία που παρέχει η William Hill κατά τη διάρκεια του China Open. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν στους αγώνες πριν την έναρξή τους, αλλά και κατά τη διάρκειά τους, μέσω του live στοιχήματος. Οι επιλογές που βρίσκονται στη διάθεσή τους είναι πολλές και κάποιες από αυτές θα τις ανακαλύπτουν όσο παρακολουθούν ζωντανά έναν από τους αγώνες της διοργάνωσης.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.