Για 4 ακόμη χρόνια η πλατφόρμα της Scientific Games στην στοιχηματική ιστοσελίδα William Hill

Η William Hill βασίζει εδώ και μερικά χρόνια την στοιχηματική ιστοσελίδα της στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Scientific Games και η συνεργασία τους είναι αρκετά επιτυχημένη, ώστε να ανανεωθεί για τα επόμενα 4 χρόνια. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας και της εταιρείας σχεδιασμού λογισμικού ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τα επόμενα χρόνια και τα μέλη της πρώτης θα μπορούν να απολαμβάνουν τις ίδιες κορυφαίες υπηρεσίες.

Η William Hill, μάλιστα, θα αναβαθμίσει την υπάρχουσα πλατφόρμα της και θα χρησιμοποιήσει μια νέα, την οποία έχει λανσάρει η Scientific Games από το 2019.

 

Η νέα πλατφόρμα της William Hill

Η νέα πλατφόρμα ονομάζεται OpenSports και σύντομα θα κάνει το ντεμπούτο της στην στοιχηματική ιστοσελίδα της William Hill. Αν και δε θα υπάρξουν αλλαγές στην εμφάνιση (σε σχέση με την πλατφόρμα OpenBet που χρησιμοποιεί σήμερα η στοιχηματική ιστοσελίδα), οι καλύτερες επιδόσεις της νέας πλατφόρμας θα βοηθήσουν τη William Hill να ξεχωρίσει ακόμη περισσότερο. Επιπλέον, χάρη στην πλατφόρμα OpenSports, η William Hill θα μπορεί να προσφέρει περισσότερο προσωποποιημένες υπηρεσίες στα μέλη της ιστοσελίδας της.

Την ανανέωση της συμφωνίας με την Scientific Games σχολίασε και ο CEO της William Hill, Ulrik Bengtsson: “Είναι μια κρίσιμη στιγμή για τους παρόχους στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών. Τα προϊόντα της Scientific Games μας παρέχουν την ευελιξία που είναι απαραίτητη για την ανάπτυξή μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα συνεχίσουμε να τα χρησιμοποιούμε, ώστε να διασφαλίσουμε την κοινή επιτυχία μας στα επόμενα χρόνια”.

Θυμίζουμε, τέλος, ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Scientific Games είναι συνυφασμένη πλέον με την στοιχηματική ιστοσελίδα της William Hill, αφού χρησιμοποιείται από το 2007, πολύ πριν η εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού εξαγοραστεί από τη NYX και αποτελέσει μία από τις κορυφαίες επιλογές στον χώρο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.