Αυξημένα κατά 26% τα έσοδα της Betfair

Η εταιρία στοιχήματος Betfair ανακοίνωσε αύξηση των εσόδων της, κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του πρώτου εξαμήνου, που έληξε στις 31 Οκτωβρίου 2014. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που παρουσίασαν οι υπεύθυνοι, τα μεικτά έσοδα της Betfair αυξήθηκαν κατά 26%, καθώς ξεπέρασαν τα  300 εκατομμύρια ευρώ.

 

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την αύξηση έπαιξε η αύξηση της βάσης πελατών της Betfair κατά 50%. Σύμφωνα με τη Betfair, περισσότερα από ένα εκατομμύριο παίχτες διατηρούν πλέον ενεργό λογαριασμό στις ιστοσελίδες της, θέλοντας να επωφεληθούν των δημοφιλών υπηρεσιών της, όπως το cash-out, το price rush και άλλα, από τον υπολογιστή ή το κινητό τους.

 

Η Betfair ιδρύθηκε το 1999 και έχει καταφέρει να είναι από τις πιο διάσημες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.