Μειώθηκαν τα έσοδα της εταιρείας στοιχημάτων William Hill το 2020

Η εταιρεία στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του 2020 και, όπως φαίνεται, δεν κατάφερε να ξεπεράσει αλώβητη τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία (ειδικά στον τομέα του επίγειου στοιχήματος). Παρά το γεγονός ότι τα έσοδα του online τομέα των επιχειρήσεων της William Hill αυξήθηκαν σημαντικά, η μείωση των εσόδων του επίγειου τομέα επηρέασε τις συνολικές οικονομικές επιδόσεις της.

Άλλωστε, η William Hill βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις επίγειες επιχειρήσεις της, ειδικά σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου τα πρακτορεία της αναγκάστηκαν να παραμείνουν κλειστά για ένα μεγάλο μέρος της χρονιάς. Οι εξαιρετικές επιδόσεις του online τομέα, πάντως, επιτρέπουν στην William Hill να είναι αισιόδοξη για το μέλλον.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα του 2020

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η William Hill, τα έσοδά της για το 2020 μειώθηκαν κατά 16% και δεν ξεπέρασαν τα 1,52 δις ευρώ. Σημαντικό ρόλο στη μείωση των εσόδων έπαιξε το διάστημα του 2020, κατά το οποίο είχαν διακοπεί όλες οι κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο, αλλά και τα περιοριστικά μέτρα που την ανάγκασαν να κλείσει τα πρακτορεία στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ.

Παρά τις άσχημες επιδόσεις του επίγειου τομέα, πάντως, η William Hill κατάφερε να στηριχθεί στις εξαιρετικές επιδόσεις του online τομέα. Τα έσοδα του online στοιχήματος και των υπόλοιπων τυχερών παιχνιδιών του διαδικτύου ευθύνονται για το 61% του συνόλου των εσόδων του 2020 – πρόκειται για μεγάλη αύξηση, σε σύγκριση με το μόλις 47% του 2019. Τα έσοδα του online τομέα άγγιξαν τα 930 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας αύξηση, σε σχέση με τα αντίστοιχα του 2019.

Όλα τα online τυχερά παιχνίδια της William Hill, τέλος, σημείωσαν αύξηση των εσόδων της. Το online στοίχημα αύξησε τα έσοδά του κατά 4% (371,4 εκατομμύρια ευρώ), ενώ τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια κατά 12% (558,6 εκατομμύρια ευρώ).

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.