Διατηρεί την ορμή της η ιταλική αγορά στοιχήματος

Όπως φαίνεται, η ορμή που έδωσε στην ιταλική αγορά στοιχήματος το Μουντιάλ της Ρωσίας, κατά τη διάρκεια του Ιουνίου και του Ιουλίου, διατηρήθηκε και τον Αύγουστο, καθώς τα έσοδα των στοιχηματικών εταιρειών μειώθηκαν ελάχιστα. Ο Αύγουστος ήταν ο πρώτος μήνας μετά τη λήξη του Μουντιάλ (του σημαντικότερου στοιχηματικού γεγονότος της χρονιάς), αλλά αυτό δε φαίνεται να πτόησε τους Ιταλούς παίχτες του στοιχήματος, οι οποίοι συνέχισαν να διεκδικούν κέρδη με τις προβλέψεις τους, έως το τέλος του καλοκαιριού.

Σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2017, μάλιστα, ο φετινός παρουσίασε σημαντική αύξηση, η οποία ξεπερνά το 34%.

 

Κοντά στου Ιουλίου τα έσοδα του Αυγούστου

Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν, η αγορά στοιχήματος της Ιταλίας εξασφάλισε συνολικά 111,4 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό μεταφράζεται σε αύξηση της τάξης του 34,4%, σε σχέση με τον περσινό Αύγουστο. Παράλληλα, όμως, μεταφράζεται σε μικρή μείωση εσόδων από τα 114,3 εκατομμύρια ευρώ που εξασφαλίστηκαν τον Ιούλιο, εν μέσω του Μουντιάλ. Όπως φαίνεται, λοιπόν, οι Ιταλοί παίχτες συνέχισαν να τοποθετούν στοιχήματα και να διεκδικούν κέρδη, κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, αυξάνοντας τους τζίρους και τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος.
 

Αύξηση και στα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια

Παράλληλα, και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια του διαδικτύου που διεξάγονται νόμιμα στην αγορά της Ιταλίας κατάφεραν να σημειώσουν αύξηση στα έσοδά τους, με μόνη εξαίρεση το online πόκερ.

Αναλυτικότερα, τα παιχνίδια του online καζίνο κατάφεραν να σημειώσουν αύξηση της τάξης του 26%, σε σχέση με τον Αύγουστο του 2017, εξασφαλίζοντας έσοδα 56,5 εκατομμυρίων ευρώ. Από την άλλη, το online πόκερ είδε τα έσοδά του να μειώνονται κατά 6,9% και να μην ξεπερνούν τα 4,8 εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος, αύξηση εσόδων σημείωσε και το στοίχημα στα εικονικά αθλήματα, κυρίως μέσω των επίγειων πρακτορείων στοιχήματος. Αναλυτικότερα, τα εικονικά αθλήματα εξασφάλισαν συνολικά έσοδα 20,5 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στον Αύγουστο, χάρη στα 19 εκατομμύρια του επίγειου στοιχήματος.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.