Επιδόσεις-ρεκόρ για τη Betsson στο πρώτο τρίμηνο του 2015

Η Betsson παρουσίασε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2015, ανακοινώνοντας έσοδα ρεκόρ, τα οποία άγγιξαν τα 76,5 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που κατόρθωσε να εξασφαλίσει η εταιρεία του online στοιχήματος στο πρώτο τρίμηνο οποιασδήποτε χρονιάς.

 

Αναλυτικότερα, η Betsson ανακοίνωσε πως τα έσοδά της αυξήθηκαν κατά 24%, έναντι των αντίστοιχων του πρώτου τριμήνου του 2014, τα οποία δεν ξεπερνούσαν τα 59 εκατομμύρια ευρώ. Υπεύθυνη για αυτά τα αποτελέσματα είναι μια γενικότερη ανοδική πορεία κάθε ιστοσελίδας της εταιρείας. Αναλυτικότερα, ο τομέας του online στοιχήματος παρουσίασε αύξηση της τάξης του 60%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014. Υπεύθυνο για αυτή την αύξηση ήταν και το παιχνίδι μέσω κινητού, στο οποίο πλέον οφείλεται το 48% των συνολικών εσόδων της εταιρείας. Αντίστοιχα, η ιστοσελίδα του online καζίνο της Betsson παρουσίασε αύξηση εσόδων κατά 28%. Τέλος, και οι καταθέσεις που πραγματοποίησαν τα μέλη της Betsson στους λογαριασμούς τους παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 38%.

 

H Betsson ιδρύθηκε το 1963 και δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταίριες της Ελλάδος καθώς δεν διαθέτει την απαράιτητη άδεια λειτουργίας.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.