Μειωμένα τα έσοδα της Paddy Power BetFair από το online στοίχημα

Τα περιοριστικά μέτρα που τεθηκαν σε ισχύ κατά την έξαρση της πανδημίας προκάλεσαν μείωση των εσόδων της Paddy Power BetFair. Παρόλο που η εταιρεία στοιχήματος έκλεισε τα πρακτορεία επίγειου στοιχήματος στην Αγγλία και στην Ιρλανδία, κατάφερε να στηριχθεί στις ιστοσελίδες που διατηρεί. Ωστόσο, και τα δικά τους έσοδα μειώθηκαν σημαντικά, από τη στιγμή που οι σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο ξεκίνησαν να διακόπτονται.

Αν και το πρώτο τρίμηνο έληξε με θετικό πρόσημο και αύξηση των εσόδων κατά 16% για την ιδιοκτήτρια εταιρεία Flutter Entertainment, ο πρώτος μήνας του lockdown ήταν αρκετά ζημιογόνος, αφού προκάλεσε πτώση των εσόδων της Paddy Power BetFair κατά το 1/3 περίπου.

 

Τα έσοδα της Paddy Power BetFair μέσα στον Μάρτιο

Συνολικά, τα έσοδα της Paddy Power BetFair μειώθηκαν κατά 32% μέσα στο διάστημα από τις 16 Μαρτίου έως τις 12 Απριλίου, εξαιτίας κυρίως της διακοπής των αθλητικών γεγονότων που θα έφερναν έσοδα μέσω του online στοιχήματος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υπευθύνων, τα έσοδα του online στοιχήματος παρουσίασαν πτώση 57%, από τη στιγμή που οι αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο ξεκίνησαν να διακόπτονται. Η μείωση αυτή αυξήθηκε στο 65%, από τη στιγμή που διακόπηκαν οι ιρλανδικές ιπποδρομίες. Ωστόσο, τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια (online καζίνο και πόκερ) σημείωσαν αύξηση εσόδων κατά 15%.

Το online στοίχημα δεν ήταν ο μόνος τομέας με μειωμένα έσοδα μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα. Και στο επίγειο στοίχημα, τα έσοδα της Paddy Power BetFair μειώθηκαν στο μηδέν, αφού τα πρακτορεία της παρέμειναν κλειστά. Παρά το γεγονός ότι τα πρακτορεία της αποφέρουν μηδενικά έσοδα ακόμα και σήμερα, πάντως, η Paddy Power BetFair ανακοίνωσε ότι οι υπάλληλοί της θα συνεχίσουν να πληρώνονται κανονικά – τουλάχιστον προς το παρόν.

Δείτε τα οικονομικά αποτελέσματα της Flutter Entertainment για το 2019.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.