Κέρδη ρεκόρ για τη Unibet

Η στοιχηματική εταιρία Unibet ανακοίνωσε πως το τρίτο τρίμηνο του 2016 ήταν κάτι περισσότερο από θετικό για τις οικονομικές της επιδόσεις, καθώς κατόρθωσε να εξασφαλίσει κέρδη ρεκόρ, κατά τη διάρκεια του τριμήνου που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

 

Αναλυτικότερα, η Unibet ανακοίνωσε μεικτά κέρδη της τάξης των 157,6 εκατομμυρίων ευρώ. Τα εν λόγω κέρδη είναι σχεδόν τα διπλάσια από αυτά που εξασφάλισε η εταιρεία κατά το τρίτο τρίμηνο της περσινής χρονιάς, καθώς εκείνα δεν ξεπερνούσαν τα 97 εκατομμύρια ευρώ.

 

Χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις της Unibet και τα κέρδη ρεκόρ που εξασφάλισε, το κέρδος προ φόρων εκτοξεύθηκε στα 27,8 εκατομμύρια ευρώ (έναντι των 16,1 εκατομμυρίων του αντίστοιχου περσινού διαστήματος) και τα κέρδη μετά φόρων στα 23,6 εκατομμύρια ευρώ (έναντι των 14 εκατομμυρίων που εξασφάλισε πέρσι).

 

Παράλληλα, η Unibet ανακοίνωσε μια σημαντική αύξηση της βάσης πελατών της, η οποία αυξήθηκε από τα 671.635 μέλη στα 1.067.910.

 

Ο Henrik Tjärnström, CEO της Unibet, σχολίασε τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου: “Οι επιδόσεις όλων των brands της εταιρείας και οι επιχειρηματικές μας κινήσεις είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση των μεικτών μας κερδών κατά 65%. Τα υψηλά επίπεδα κίνησης στην ιστοσελίδα του στοιχήματος που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του EURO 2016 το καλοκαίρι, αλλά διατηρήθηκαν και στους επόμενους μήνες μας βοήθησαν να αυξήσουμε το μερίδιό μας στην αγορά”.

 

H Unibet ιδρύθηκε το 1997 και από το 1999 λειτούργησε διαδικτυακά, σήμερα είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων της Ευρώπης.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.