Νέα υπηρεσία δημιουργίας και αποθήκευσης κουπονιού στην εταιρία στοιχήματος Betshop

H εταιρία στοιχήματος Betshop λάνσαρε μια νέα υπηρεσία για τα μέλη της που στοιχηματίζουν σε οποιοδήποτε από τα αθλήματα που προσφέρει στην ιστοσελίδα της. Πρόκειται για την υπηρεσία mycoupon, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να δημιουργούν το κουπόνι στοιχηματισμού της επιλογής τους και έπειτα να το αποθηκεύουν, απλοποιώντας σημαντικά τη διαδικασία αναζήτησης και στοιχηματισμού.

Η νέα αυτή υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε κάθε μέλος της νόμιμης στοιχηματικής ιστοσελίδας Betshop, ανεξάρτητα από το σε ποιο άθλημα και σε ποιες διοργανώσεις προτιμά να στοιχηματίζει και ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιεί τον υπολογιστή ή το κινητό του.

 

Ευκολία στην αναζήτηση και στην τοποθέτηση στοιχημάτων

Η νέα υπηρεσία mycoupon είναι ήδη διαθέσιμη στην στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολύ απλό τρόπο. Πρώτα απ’ όλα, ο παίχτης θα πρέπει να συνδεθεί στον λογαριασμό του και να ανοίξει την ενότητα mycoupon. Έπειτα, θα πρέπει να προσθέσει στο κουπόνι του τα αγαπημένα αθλήματα και τις αγαπημένες διοργανώσεις του (για παράδειγμα, την ελληνική Superleague στο ποδόσφαιρο ή την Euroleague στο μπάσκετ). Τέλος, το μόνο που θα μείνει να κάνει είναι να αποθηκεύσει τις επιλογές του.

Με αυτόν τον τρόπο, την επόμενη φορά που θα επισκεφτεί τη Betshop, το κουπόνι του θα τον περιμένει και θα του επιτρέψει να στοιχηματίσει άμεσα, χωρίς να αναζητά ξανά αθλήματα και διοργανώσεις. Οι επιλογές του, μάλιστα, μπορούν να περιλαμβάνουν πολλά αθλήματα και διοργανώσεις.

Το κουπόνι που έφτιαξε σύμφωνα με τα γούστα του κάθε παίχτης, μάλιστα, θα παραμένει όσες φορές κι αν αποσυνδέεται ή συνδέεται με τον λογαριασμό του. Και, αν το μετανιώσει, μπορεί απλά να το διαγράψει και να φτιάξει ένα καινούργιο, με νέες επιλογές.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.