Υπηρεσία τμηματικού cash-out λάνσαρε η Bet365

H εταιρία στοιχημάτων Bet365 θα λανσάρει μια νέα υπηρεσία για τα μέλη της. Πρόκειται για την υπηρεσία τμηματικού cash-out, η οποία θα επιτρέπει στους παίχτες να εξαργυρώνουν τα έως τότε κέρδη ενός τμήματος του στοιχήματός τους, πριν το στοίχημα διευθετηθεί.

 

Η Bet365, βέβαια, ήδη προσφέρει την υπηρεσία cash-out. Πρόκειται για την επιλογή που έχουν όσοι παίχτες έχουν τοποθετήσει ένα (έως εκείνη τη στιγμή) νικητήριο στοίχημα, αλλά θεωρούν πως ενδεχομένως να χάσουν στα επόμενα λεπτά. Χάρη στη συγκεκριμένη υπηρεσία, οι παίχτες μπορούν να εισπράξουν ένα ποσοστό των κερδών τους, πριν το στοίχημα διευθετηθεί. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει στοιχηματίσει στη νίκη της γηπεδούχου σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και βλέπει τους φιλοξενούμενους να πιέζουν για την ισοπαλία, μπορεί να προχωρήσει σε cash-out, πριν επιτευχθεί ένα νέο γκολ που θα του στερήσει τα κέρδη.

 

Η νέα υπηρεσία λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αλλά προσφέρει μια νέα δυνατότητα: την εξαργύρωση ενός μόνο τμήματος του στοιχήματος. Με λίγα λόγια, οι παίχτες μπορούν να κλείσουν το τμήμα του στοιχήματος που θεωρούν ότι ενδεχομένως θα χάσουν και να διατηρήσουν ανοιχτό ένα άλλο τμήμα του. Στην πρώτη περίπτωση, θα λάβουν ένα ποσοστό των κερδών που δικαιούνται στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο και στη δεύτερη θα συνεχίσουν να διεκδικούν κέρδη.

 

Η υπηρεσία αυτή θα εμφανίζεται στις οθόνες των παιχτών, όπου είναι διαθέσιμη, με τη μορφή κλιμακούμενων τιμών, οι οποίες θα αντιπροσωπεύουν την αξία κάθε τμήματος του στοιχήματος που επιθυμούν να εξαργυρώσουν. Θα είναι, μάλιστα, διαθέσιμη σε ένα πλήθος αθλημάτων, τα οποία ήδη προσφέρουν τη δυνατότητα cash-out, όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, οι ιπποδρομίες και το τένις, στο online και στο live στοίχημα.

 

Η Bet365, τέλος, προχώρησε μόνη της στον σχεδιασμό του ειδικού λογισμικού που παρέχει τη δυνατότητα του τμηματικού cash-out. Είναι, μάλιστα, η πρώτη από τις εταιρίες στοιχημάτων  που προσφέρει τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Στο κατόπι της βρίσκονται οι BetFair και Paddy Power, οι οποίες ετοιμάζονται να προσφέρουν ανάλογες υπηρεσίες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.