Διακριτική ανανέωση στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet έχει ανανεωθεί διακριτικά στον αισθητικό τομέα και πλέον τα μέλη της μπορούν να περιηγούνται σε μια πιο σύγχρονη πλατφόρμα, όσο αναζητούν και επιλέγουν τις στοιχηματικές ευκαιρίες που μπορούν να τους αποφέρουν κέρδη. Οι αλλαγές που πραγματοποίησαν οι υπεύθυνοι στην ιστοσελίδα δεν είναι μεγάλες – ωστόσο, καταφέρνουν να εκσυγχρονίσουν ακόμη περισσότερο την εικόνα της Goalbet και να αυξήσουν τα επίπεδα πρακτικότητας για τους παίχτες του στοιχήματος.

Οι παίχτες, άλλωστε, δε θα δουν μόνο κάποια νέα γραφικά και ένα πιο σύγχρονο στήσιμο των επιλογών τους, αλλά και μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, στον τομέα των προσφορών και αλλού.

 

Μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές

Η βασικότερη αλλαγή που θα παρατηρήσει κάποιος στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet αφορά στην εμφάνισή της. Η ιστοσελίδα είναι πλέον σχεδιασμένη με πιο σύγχρονο τρόπο, αν και κάποιες αλλαγές δεν είναι εμφανείς με μια πρώτη ματιά. Όσοι παρατηρήσουν πιο προσεκτικά, όμως, θα δουν έναν πιο δυναμικό σχεδιασμό και κάποια νέα αισθητικά στοιχεία στην Goalbet.

Παράλληλα, έχουν πραγματοποιηθεί και κάποιες αλλαγές που αφορούν στον τομέα της πρακτικότητας. Η σημαντικότερη από αυτές αφορά στις προσφορές της ημέρας, οι οποίες πλέον εμφανίζονται και με ένα pop-up μήνυμα, όταν κάποιος παίχτης συνδεθεί στον λογαριασμό του. Έτσι, κάθε παίχτης είναι σίγουρος ότι δε θα χάσει κάποια προσφορά που τον ενδιαφέρει.

Επιπλέον, η εμφάνιση των στοιχηματικών επιλογών είναι βελτιωμένη. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν ένα από τα αθλήματα στο μενού που βρίσκεται αριστερά και θα δουν την οθόνη να πλημμυρίζει από τις επιλογές που έχουν σε διοργανώσεις. Και με ένα ακόμη κλικ θα μπορέσουν να δουν όλους τους αγώνες που τους ενδιαφέρουν.

Όσο διακριτικές κι αν είναι οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet, λοιπόν, οι παίχτες θα εκτιμήσουν την πιο σύγχρονη εμφάνιση και τα αυξημένα επίπεδα πρακτικότητας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.