0% γκανιότα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο από τον Stoiximan

Η στοιχηματική εταιρία  Stoiximan ανακοίνωσε μια διπλή προσφορά σήμερα για τα μέλη του, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή δύο κορυφαίους αγώνες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Και, χάρη σε αυτή την προσφορά, τα μέλη της ιστοσελίδας μπορούν να στοιχηματίσουν με αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Πρόκειται για τον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ουνικάχα, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της EuroLeague, στις 21:45, και τον αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Έξετερ και Λίβερπουλ, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο του αγγλικού FA Cup, στις 21:55. Και οι δύο αυτοί αγώνες συμμετέχουν στην προσφορά της μηδενικής γκανιότας που επιφυλάσσει σήμερα για τα μέλη του ο Stoiximan.

 

Στη συγκεκριμένη προσφορά οφείλεται το γεγονός ότι οι παίχτες θα δουν αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένες αγορές. Η απουσία της γκανιότας, άλλωστε, σημαίνει και απουσία της προμήθειας που διατηρεί ο Stoiximan, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να έχουν παραμείνει σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Στον αγώνα μπάσκετ της EuroLeague, λοιπόν, οι αποδόσεις έχουν παραμείνει σε υψηλότερα επίπεδα στα δύο σημεία της στοιχηματικής αγοράς του νικητή αγώνα. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν σε αυτή, θα δουν την απόδοση 1.33 να συνοδεύει τη νίκη του Παναθηναϊκού και την απόδοση 4.00 να συνοδεύει τη νίκη της Ουνικάχα. Αντίστοιχα, στον αγώνα ποδοσφαίρου του FA Cup, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2. Εκεί, η νίκη της Έξετερ συνοδεύεται από απόδοση 6.80, η ισοπαλία από 4.50 και η νίκη της Λίβερπουλ από 1.58.

 

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα εποίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων  του ανταγωνισμού, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη κάθε αγώνα, στην αγορά του νικητή και του 1Χ2 αντίστοιχα, προβλέποντας σωστά. Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις μιας προσφοράς που κρίνεται ως η πλέον συμφέρουσα στο χώρο του online στοιχήματος.

Όλοι οι ευρωπαϊκοί αγώνες του Παναθηναϊκού αλλά και του Ολυμπιακού ανακοινώνται με προσφορές από τη νόμιμη ιστοσελίδα του Stoiximan. Χτες Λαμποράλ Κούτσα και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν αλλά και προσφέρθηκαν από τον Stoiximan με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία