Χάμαρμπι-Μπρομαποϊκάρνα με 0% γκανιότα στην εταιρεία στοιχημάτων Goalbet

Τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου σε όλη την Ευρώπη συνεχίζονται και σήμερα, με αγώνες που παρουσιάζουν μεγαλύτερο ή μικρότερο ενδιαφέρον για τους παίχτες του στοιχήματος. Ένας από τους αγώνες που ξεχωρίζουν στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα (ειδικά για όσους διατηρούν λογαριασμό στην εταιρεία στοιχημάτων Goalbet) είναι αυτός ανάμεσα σε Χάμαρμπι και Μπρομαποϊκάρνα, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο του σουηδικού πρωταθλήματος. Μεταξύ άλλων, ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα, το οποίο σημαίνει ότι οι επιλεγμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει στην αγορά του 1Χ2 του Χάμαρμπι-Μπρομαποϊκάρνα, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι τρεις αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία της αγοράς. Και, χάρη στην προσφορά, οι παίχτες του στοιχήματος θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από εκείνα που δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Περισσότερα κέρδη χάρη στις αυξημένες αποδόσεις

Υπό κανονικές συνθήκες, κάθε απόδοση σε κάθε σημείο στοιχηματισμού συνοδεύεται από τη γκανιότα, μια μικρή προμήθεια που εξασφαλίζει κέρδος στον bookmaker και μειώνει ελαφρώς την απόδοση. Η προμήθεια αυτή, όμως, απουσιάζει, χάρη στην προσφορά της Goalbet, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές – αυτούς δηλαδή που θα καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς, θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Χάμαρμπι-Μπρομαποϊκάρνα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Από τη στιγμή που η γκανιότα απουσιάζει, λοιπόν, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του σουηδικού πρωταθλήματος θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία: 1.71 για νίκη της Χάμαρμπι, 4.24 για ισοπαλία και 5.57 για νίκη της Μπρομαποϊκάρνα.

Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού. Σε αντίθεση με την Goalbet, άλλωστε, οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες διατηρούν κανονικά γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

Όταν το αγωνιστικό πρόγραμμα δεν είναι και πολύ πλούσιο η Goalbet πάντα ανακοινώνει την 0% γκανιότα στα μέλη της επιλέγοντας αγώνες και πρωταθλήματα τα οποία μπορεί να μην είναι πολύ δημοφιλή αλλά μπορούν να προσφέρουν κέρδη στα μέλη της. 'Οπως για παράδειγμα πριν λίγες ημέρες όπου επέλεξε τον αγώνα Χέρακλες-Αλκμάαρ της ολλανδικής Eredivisie.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία