Αυξάνει επιλεγμένες αποδόσεις στην Primera Division η Novibet

Ένας ακομη αγώνας ποδοσφαίρου απομένει για να ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστικής της ισπανικής Primera Division και αυτός συνοδεύεται από μία συμφέρουσα προσφορά** στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet! Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Λας Πάλμας και Μάλαγα, ο οποίος ολοκληρώνει σήμερα την αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και είναι διαθέσιμος με 0% γκανιότα* στη Novibet.

Αναλυτικότερα, η εταιρία στοιχήματος προσφέρει τον σημερινό αγώνα με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς να μην έχουν μειωθεί, να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Αυξημένες αποδόσεις για περισσότερα κέρδη

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης προσφοράς** είναι το γεγονός ότι οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί (λόγω της απουσίας της καθιερωμένης προμήθειας), αλλά το ρίσκο στοιχηματισμού παραμένει το ίδιο. Με άλλα λόγια, οι παίχτες θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, αλλά χωρίς περισσότερο ρίσκο.

Οι αποδόσεις που έχουν αυξηθεί αφορούν αποκλειστικά στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division και έχουν ως εξής: 2.35 για νίκη της Λας Πάλμας, 3.45 για ισοπαλία και 3.47 για νίκη της Μάλαγα. Σε σύγκριση με τις αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού, αυτές της εταιρίας στοιχήματος Novibet υπόσχονται περισσότερα κέρδη, πάντα χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που θα αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Στη σημερινή προσφορά** της Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα, αρκεί να τοποθετηθούν στα κατάλληλα σημεία. Αναλυτικότερα, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας, αρκεί να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Λας Πάλμας και Μάλαγα και να τοποθετήσουν την πρόβλεψή τους πριν τις 22:00 που ξεκινά ο αγώνας.

Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, τέλος, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να χρειάζεται να τζιραριστεί η αξία τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία