Πόρτλαντ Μπλέιζερς – Σ.Α. Σπερς με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα του NBA ανάμεσα στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς και τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος που θα επιλέξουν τον συγκεκριμένο αγώνα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να είναι αναγκασμένα να αντιμετωπίσουν παράλληλα και αυξημένο ρίσκο.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε αυξάνει τις αποδόσεις που έχουν ανακοινωθεί στην αγορά του νικητή αγώνα, με αποτέλεσμα οι παίχτες να είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Η απουσία της γκανιότας, η οποία αποτελεί την προμήθεια που διατηρούν από κάθε στοίχημα οι bookmakers και μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις, έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις του αγώνα να έχουν αυξηθεί σε επιλεγμένα σημεία και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις αυτές αφορούν αποκλειστικά στην αγορά του νικητή αγώνα και μπορούν να τις εκμεταλλευτούν μόνον όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 05:30 τα ξημερώματα. Αυτοί οι παίχτες θα δουν τις εξής αποδόσεις στον αποψινό αγώνα του NBA: 3.87 για νίκη των Πόρτλαντ Μπλέιζερς και 1.34 για νίκη των Σαν Αντόνιο Σπερς. Πρόκειται, μάλιστα, για κάποιες από τις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις στην αγορά, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα.

 

Εφόσον, μάλιστα, κάποιος παίχτης τοποθετήσει το στοίχημά του πριν την έναρξη του αγώνα και προβλέψει σωστά το νικητή, δεν είναι αναγκασμένος να παραχωρήσει άλλα ανταλλάγματα, προκειμένου να εισπράξει τα αυξημένα κέρδη. Η προσφορά της μηδενικής γκανιότας, άλλωστε, δε ζητά ούτε τον στοιχηματισμό κάποιου ελάχιστου ποσού ούτε το τζιράρισμα της αξίας των επιπλέον κερδών, προκειμένου αυτά να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη.

Χτες οι Μιλγουόκι Μπακς αντιμετώπισαν τους Μπόστον Σέλτικς για το πρωτάθλημα του ΝΒΑ και ο Stoiximan ανακοίνωσε την 0% γκανιότα του για το ματς.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια στα μέλη του όπως καζίνο και πόκερ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία