Μπόρνμουθ-Λέστερ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχήμαοτος Novibet φροντίζει να προσφέρει καθημερινά στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου και δε θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητη μπροστά στους άκρως ενδιαφέροντες αγώνες που διεξάγονται σήμερα, στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League. Ένας από αυτούς τους αγώνες ξεχωρίζει στα μάτια των υπεύθυνων προσφορών** και προσφέρεται με 0% γκανιότα*, υποσχόμενος αυξημένα κέρδη.

 

Πρόκειται για την αναμέτρηση της Μπόρνμουθ με τη Λέστερ, η οποία προσφέρεται με 0% γκανιότα* στη Novibet. Η συγκεκριμένη προσφορά** φέρνει την προμήθεια που διατηρεί ο bookmaker στο 0%, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα – κατά κανόνα, μάλιστα, ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, καθώς οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, οι αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στον αποψινό αγώνα της Premier League, και συγκεκριμένα στην αγορά του 1Χ2, είναι οι εξής: 2.35 για νίκη της Μπόρνμουθ, 3.55 για ισοπαλία και 3.35 για νίκη της Λέστερ. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, οι υπεύθυνοι μπορούν να περηφανεύονται πως υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις ιστοσελίδες του ανταγωνισμού.

 

Η προσφορά** της Novibet, τέλος, ισχύει αποκλειστικά για τον αγώνα ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Έβερτον και ισχύει έως τη σέντρα της αναμέτρησης, απόψε στις 21:45. Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, λοιπόν, θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Εφόσον, μάλιστα, προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα και κερδίσουν, τα χρήματα που θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δε χρειάζεται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να τα απελευθερώσουν προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία