Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εβδομάδα (και ο μήνας) κοντεύει να τελειώσει, αλλά δεν πρόκειται να μας αποχαιρετήσει χωρίς αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο. Τις επόμενες ημέρες, άλλωστε, επιστρέφουν τα σημαντικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, με αγώνες που υπόσχονται θέαμα σε όσους τους παρακολουθήσουν, μα και μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτούς.

 

Η αρχή γίνεται σήμερα με τη γαλλική Ligue 1, στο πλαίσιο της οποίας διεξάγεται στις 21:45 ο αγώνας ανάμεσα σε Λιλ και Παρί Σεν Ζερμέν. Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν αποτελεί κάποιο εξαιρετικά σημαντικό ντέρμπι, αλλά αποκτά νέα αξία για τους παίχτες του στοιχήματος, χάρη στη σημερινή προσφορά του Stoiximan.

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί ελαφρώς. Η συγκεκριμένη προσφορά λειτουργεί ως εξής: η γκανιότα μηδενίζεται, ώστε να μην παρακρατά προμήθεια ο Stoiximan από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2. Και, χάρη στην απουσία της προμήθειας, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Τα κέρδη που μπορεί να διεκδικήσει κάθε παίχτης είναι ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής: 7.30 για νίκη της Λιλ, 4.20 για ισοπαλία και 1.60 για νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι αποδόσεις αυτές καταφέρνουν να ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, χάρη στο γεγονός ότι υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά του Stoiximan, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο 1Χ2 του αγώνα της Λιλ με την Παρί Σεν Ζερμέν, πριν την έναρξή του. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία