Κορυφαίες αποδόσεις στην Bundesliga από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet καλύπτει σήμερα έναν από τους κορυφαίους αγώνες της ημέρας, αυτόν ανάμεσα σε Βόλφσμπουργκ και Χόφενχαϊμ, που διεξάγεται στο πλαίσιο της Bundesliga, και προσφέρει άφθονες στοιχηματικές επιλογές σε όσους θέλουν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, ο συγκεκριμένος αγώνας συμμετέχει και σε μια νέα προσφορά**, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με αυξημένα κέρδη, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά.

Η σημερινή προσφορά** της Novibet δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για συγκεκριμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στον αγώνα ανάμεσα σε Βόλφσμπουργκ και Χόφενχαϊμ και υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες με αυξημένα κέρδη.

 

Βόλφσμπουργκ-Χόφενχαϊμ με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει τον αγώνα ανάμεσα σε Βόλφσμπουργκ και Χόφενχαϊμ με 0% γκανιότα* στο 1Χ2. Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς δεν έχουν μειωθεί – αντίθετα παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**.

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά**, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα, πριν την έναρξή του, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Η προσφορά** της Novibet έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν ελαφρώς οι τρεις επιλεγμένες αποδόσεις του αγώνα. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που βρίσκονται στο 1Χ2 έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής: 1.99 για νίκη της Βόλφσμπουργκ, 4.00 για ισοπαλία και 3.97 για νίκη της Χόφενχαϊμ. Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά** και καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία