Παρτιζάν-ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Αν και η σημερινή ημέρα είναι κατά κύριο λόγο αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο, και συγκεκριμένα στους κορυφαίους αγώνες των Champions League και Europa League, η Novibet αποφάσισε να στρέψει το βλέμμα της και προς τα παρκέ του μπάσκετ και να ανακοινώσει μια προσφορά** για τον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Παρτιζάν και ΠΑΟΚ. Η προσφορά** που συνοδεύει τον αγώνα είναι αυτής της 0% γκανιότας* και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν θα μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν να υποστούν αυξημένο ρίσκο.

 

Η προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet ισχύει για όσους στοιχηματίσουν στο Παρτιζάν-ΠΑΟΚ και στην αγορά του νικητή αγώνα. Εκεί, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, εξαιτίας της γκανιότας*, και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, όσοι τις εκμεταλλευτούν και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα μπάσκετ έχουν ως εξής: 1.82 για νίκη της Παρτιζάν και 2.20 για νίκη του ΠΑΟΚ. Σε σύγκριση με τις αποδόσεις που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, μάλιστα, αυτές της Novibet κινούνται σε υψηλότερα επίπεδα – υψηλότερα από το μέσο όρο της αγοράς! Όσοι, λοιπόν, τις επιλέξουν θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Η προσφορά** της Novibet, τέλος, ισχύει ως τις 19:30, ώρα έναρξης του αγώνα. Με λίγα λόγια, οι πάιχτες θα πρέπει να έχουν τοποθετήσει έως τότε τα στοιχήματά τους, γιατί οι αυξημένες αποδόσεις δε θα μεταφερθούν στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του νικητή αγώνα και, φυσικά, να προβλέψουν σωστά τον νικητή. Σε αυτή την περίπτωση, ολόκληρο το ποσό οπυ θα κερδίσουν θα έχει τη μορφή μετρητών – κι ας προκύπτει από προσφορά**. Αυτό σημαίνει ότι τα κέρδη θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία