Λίβερπουλ-Τότεναμ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η στοιχηματική εταιρία Championsbet προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με αυξημένες αποδόσεις στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ, διατηρώντας 0% γκανιότα από τα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν πως θα διατηρήσουν 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς να κυμαίνονται υψηλότερα από το μέσο όρο. Έτσι, όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα λάβουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα οι αποδόσεις της Championsbet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, για τον αποψινό αγώνα έχουν ως εξής: 1.94 για νίκη της Λίβερπουλ, 3.89 για ισοπαλία και 4.35 για νίκη της Τότεναμ.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία