Λειψία-Μπάγερν με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η απουσία αγώνων του Champions League και του Europa League από το αγωνιστικό πρόγραμμα της εβδομάδας δίνει στις διοργανώτριες Αρχές κάθε χώρας την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το κενό, διοργανώνοντας αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων ή του Κυπέλλου. Και μπορεί αυτή την εβδομάδα να μην έχουμε στη διάθεσή μας αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά μπορούμε να απολαύσουμε αναμετρήσεις όπως αυτές του γερμανικού Κυπέλλου DFB. Και, φυσικά, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε σχετικές προσφορές, όπως η σημερινή της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet για τον αγώνα του Κυπέλλου ανάμεσα σε Λειψία και Μπάγερν Μονάχου.

Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 και η Goalbet έχει ανακοινώσει αυξημένες αποδόσεις που υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χωρίς να απαιτούν περισσότερο ρίσκο.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Λειψία-Μπάγερν έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι η γκανιότα που διατηρεί η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας βρίσκεται στο 0%. Αυτό σημαίνει ότι η προμήθεια που αντιπροσωπεύει η γκανιότα είναι μηδενική και πως οι επιλεγμένες αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Έτσι, όσοι στοιχηματίσουν στα αντίστοιχα σημεία θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του γερμανικού Κυπέλλου: 4.58 για νίκη της Λειψίας, 4.00 για ισοπαλία και 1.85 για νίκη της Μπάγερν. Οι αποδόσεις της Goalbet ξεπερνούν τον μέσο όρο του ανταγωνισμού, ακριβώς επειδή η γκανιότα δεν τις έχει μειώσει στο ελάχιστο.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά της Goalbet

Η σημερινή προσφορά της Goalbet συνοδεύεται από ελάχιστες προϋποθέσεις και ζητά ακόμη λιγότερα ανταλλάγματα. Οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στην αγορά του 1Χ2 του Λειψία-Μπάγερν, πριν τις 21:45 που ξεκινά ο αγώνας. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, απλά θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη, χωρίς να χρειαστεί κάτι άλλο. Παράλληλα, δε χρειάζεται να κάνουν τίποτε και για να προχωρήσουν σε ανάληψή τους, αφού θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet καθημερινά ανακοινώνει την προσφορά της 0% γκανιότας στα μέλη της καθώς είναι από τις πιο συμφέρουσες της αγοράς. Χτες ανακοίνωσε 0% γκανιότα για την Serie A και τον αγώνα ανάμεσα σε Ίντερ και Σαμπντόρια και σήμερα σειρά παίρνει το γερμανικό Κύπελλο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία