Θέλτα-Αλαβές με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Οι αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου επιστρέφουν στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με διαφορετικούς τρόπους και προβλέψεις. Στην περίπτωση του αγώνα της ισπανικής Primera Division, μάλιστα, οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της εταιρείας θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας. Άλλωστε, ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 και οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί.

Αυτό σημαίνει ένα πράγμα για τους παίχτες: ότι μπορούν να στοιχηματίσουν με το ίδιο ρίσκο, αλλά να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη. Η συγκεκριμένη προσφορά**, άλλωστε, έχει αυξήσει τις αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Θέλτα-Αλαβές και παράλληλα δε ζητά τίποτα ιδιαίτερο από τους παίχτες, παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς** της Novibet

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** δεν είναι υποχρεωμένοι να παραχωρήσουν σημαντικά ανταλλάγματα, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι αυξημένες αποδόσεις. Θα πρέπει απλά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα κατάλληλα σημεία και να εκμεταλλευτούν εγκαίρως τις αυξημένες αποδόσεις. Εφόσον, μάλιστα, προβλέψουν σωστά, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, όπως συνήθως γίνεται σε άλλου τύπου προσφορές**.

Άλλωστε, η σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* βασίζεται στις τρεις αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της καθιερωμένης προμήθειας του bookmaker. Οι τρεις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division έχουν αυξηθεί ως εξής: 1.95 για νίκη της Θέλτα, 3.75 για ισοπαλία και 4.45 για νίκη της Αλαβές. Συγκρίνοντάς τις με τις αντίστοιχες αποδόσεις του ανταγωνισμού, μάλιστα, οι παίχτες θα διαπιστώσουν ότι υπόσχονται περισσότερα κέρδη από αυτά που προσφέρει η συντριπτική πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά** της Novibet.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία